Adzuna logo

Hoofduitvoerder

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Deze echte Rotterdamse aannemer beschikt inmiddels over bijna een eeuw aan ervaring binnen de bouw. In al die jaren stond en staat innovatie centraal; zowel in de manier van bouwen op de bouwplaats als in de digitalisering op de werkvloer. BIM is al volledig geïmplementeerd bij alle afdelingen in de organisatie en iedere medewerker komt wel dagelijks in aanraking met deze manier van werken. De werkzaamheden van dit familiebedrijf lopen uiteen van grote woningbouwprojecten tot kleinschalige utilitaire werken. Door de eigen materiaaldienst kan de organisatie snel en flexibel schakelen.Functie inhoud:

Als hoofduitvoerder werk je zelfstandig aan een bouwproject. Op basis van het bestek en de tekeningen voer je het project uit binnen het budget en tijdschema, teneinde het project op te leveren conform het kwaliteitsplan. Hierbij signaleer je tijdig meer- en minderwerk. Je belangrijkste taak is het zorgdragen voor de dagelijkse organisatie op de bouwplaats en het coördineren en controleren van de werkzaamheden welke noodzakelijk zijn voor de kwaliteit en voortgang van het project. Je instrueert hierbij de eigen medewerkers, de onderaannemers, de toeleveranciers en geef je leiding aan de (assistent) uitvoerders. Tevens begeleid je de vooroplevering, werk je de opleveringspunten af, verwerk je de administratie en verstrek je administratieve gegevens ten behoeve van de algehele kostenbewaking.Functie eisen:

We vragen van jou de volgende zaken:
  • Minimaal 10 jaar ervaring als uitvoerder binnen de woning- of utilitaire bouw;
  • Sterke leidinggevende capaciteiten;
  • Relevante, afgeronde cursussen en certificaten;
  • De drive om een project tot in de puntjes af te ronden.
Geboden wordt:

We gaan graag met jou in gesprek om tot een passend aanbod te komen. Desgewenst treed je direct in dienst bij de opdrachtgever zelf. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Hoofduitvoerder
BAM
Den Haag
Hoofduitvoerder woningbouw
CAJA
Zuid-Holland
Hoofduitvoerder Nieuwbouw
Kracht Recruitment
Zoetermeer
Hoofduitvoerder Nieuwbouw
Kracht Recruitment
Zoetermeer, 2718 RP
Hoofduitvoerder Wegen
Royal BAM Group
Den Haag