Adzuna logo

Werkvoorbereider

Plaats: Noord-Brabant
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Dit middelgrote bouwbedrijf is gevestigd in West-Brabant en is een echt familiebedrijf. Er werkt een hechte club collega's die wat over hebben voor elkaar. Ze zijn actief binnen de woning- en utiliteitsbouw, denk aan scholen, appartementencomplexen, sportcomplexen, kantoren en reguliere woningbouw ( prefab). Zij bouwen met gevoel voor materialen en oog voor detail. Voor hen is betrokkenheid bij de opdrachtgever en het begrijpen en vertalen van hun wensen naar de praktijk erg belangrijk.Functie inhoud:

Voor dit mooie no nonsense bouwbedrijf zoek ik een werkvoorbereider die toe is aan een frisse start na de bouwvak. Als werkvoorbereider ben je bij deze bouwer verantwoordelijk voor de technische voorbereiding van de projecten binnen de woning-en utiliteitsbouw. De projecten die op stapel staan zijn voornamelijk ( grote) appartementencomplexen met parkeerkelder(s) en scholen. Naast de gebruikelijke taken is er voor jou ook een rol weggelegd als begeleider van een beginnende werkvoorbereider. Functie eisen:

Dé kandidaat voor deze functie heeft bij voorkeur een aantal jaar werkervaring in een soortgelijke rol en vindt het fijn om zijn kennis te kunnen delen en werkt graag in een team. Bij voorkeur heb je een diploma MBO of HBO Bouwkunde op zak en heb je ervaring met verschillende werken van een grootte tot ongeveer 15 miljoen euro. Verder ben je:
  • Communicatief vaardig
  • Flexibel en stressbestendig
  • Resultaatgericht en sterk in plannen en organiseren
Geboden wordt:

Wij bieden je een uitdagende functie, waarin je afwisseling hebt in je werkzaamheden én in de projecten en daarbij krijg je een gezellige club collega's! Er zijn uiteraard voldoende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden en jouw mening wordt gewaardeerd. Een vast contract ( na een eventuele detacheringsperiode) behoort tot de mogelijkheden. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider
Artiflex
Moergestel, 5066AX
Werkvoorbereider
3500 - 5000
Werelds BV
's-Hertogenbosch, 5213JG
Werkvoorbereider
De Vries Werkendam B.V.
Werkendam
Werkvoorbereider
Artiflex Tilburg
Moergestel
Werkvoorbereider
Artiflex
Oosterhout, 4906BA