bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Groepsleerkracht 1/2 - Tweemaster

Plaats:
Vijfhuizen
Bedrijf:
Nederland Onderwijs Vacature

Solliciteren

Bedrijfsprofiel
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal.

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'. Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken.

Jong Leren staat voor:
  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Over onze school
De Tweemaster is een dynamische school in het dorp Vijfhuizen (gemeente Haarlemmermeer) aan de rand van Haarlem. Een school waar leerkrachten graag werken en zorg hebben voor elkaar. Een school die ruimte geeft voor experiment en innovatie. Het team van de Tweemaster gaat graag op ontdekkingsreis om daarna in gezamenlijkheid keuzes te maken die het onderwijs op onze school verbetert. Wij vinden dat autonomie van leerkrachten binnen vastgestelde kaders een positieve bijdrage levert aan het werkplezier van ons allemaal.
De Tweemaster gaat per 1 augustus a.s. fuseren met de naastgelegen openbare basisschool de Waterwolf om een ‘nieuwe’ basisschool te vormen van ongeveer 410 leerlingen. Onze school is dan nog de enige basisschool in het dorp. De gebouwen van beide scholen zijn op dit moment aan elkaar geschakeld en zullen in de zomervakantie verbonden worden zodat er één locatie ontstaat.
Ben jij iemand die de uitdaging zoekt in vernieuwing, ontwikkeling en samenwerking? Die sprankelt, een actieve houding heeft en zelf ook graag wil leren? En vind jij jezelf een Leerkracht die graag samenwerkt met collega’s aan passend en uitdagend onderwijs? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Meer informatie over onze school vind je op de website van de school.

Vacature
- Functietitel: groepsleerkracht groep 1-2
- Met ingang van: 1 augustus 2020
- Soort aanstelling: tijdelijk ter vervanging
- Dienstverband: WTF 0,7625 (ma.-di.-do. vrij. ochtend)
- Jouw rol in deze nieuwe functie: Je vervangt een langdurig zieke collega. Wanneer hier ruimte voor is, kun je na afloop van de vervanging en bij goed functioneren instromen in onze stichting. Eventueel kun je hierover contact opnemen met P&O.
- We werken o.a. met de volgende methodes/concepten: Kanjertraining, Teach like a Champion, Digitaal keuzebord, Stichting ‘Leerkracht’.

Voor meer informatie bekijk onze bedrijfspagina (klik op ons logo bovenaan de vacature).
Solliciteren?
Solliciteer direct via onderstaande button. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij Jong Leren is werken met hart voor het onderwijs in een inspirerende en lerende organisatie. Als werkgever dagen wij jou uit het beste uit jezelf te halen. We bieden je ruimte en mogelijkheden om je persoonlijke leerdoelen volop te verwezenlijken. Wij vinden samen werken en samen leren erg belangrijk en hebben oog en aandacht voor onze medewerkers. Als werkgever staan we voor ons vak en onze medewerkers en we steunen je waar mogelijk. Het bestuur denkt mee met scholen en met medewerkers.

Wanneer je bij ons komt werken, start je in principe in een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op vast. Op termijn is uitbreiding van uren bespreekbaar. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van je aanstelling.

Voor deze functie geldt dat de salarisschaal L10 conform de onderwijs CAO.
Werkdagen zijn: woensdag-donderdag-vrijdag

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures
Bij het aanmaken van een Job alert ga je akkoord met Adzuna's Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaring en gebruik van Cookies.
Groepsleerkracht 7 - Tweemaster

Nederland Onderwijs Vacature
Vijfhuizen
meer over deze vacature »

Groepsleerkracht

Stichting Islamitische School Amsterdam
Amsterdam
meer over deze vacature »