Adzuna logo

Werkvoorbereider / calculator

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Betrokken, collectieve belangbehartiging en Rotterdamse no-nonsense cultuur. Als financieel sterke en zelf ontwikkelende bouwer is deze aannemer in staat projecten af te leveren met kwalitatief hoogwaardige materialen, met duurzaamheid en veiligheid in het achterhoofd. Tijdens de ontwikkeling houdt men rekening met de wensen van de klant én het openbare gebied er omheen. Naast nieuwbouw maken de disciplines transformatie en renovatie ook onderdeel uit van de portefeuille. De medewerkers zijn het visitekaartje van de organisatie en zijn bovenal trots om de naam van de bouwer uit te dragen. Maak jij hier binnenkort ook deel van uit?Functie inhoud:

Als werkvoorbereider / calculator ben je vanaf de start betrokken bij de projecten. Je denkt in de voorfase mee met opdrachtgevers over de te voeren bouwmethodes, draagt alternatieven aan en maakt de begrotingen. Het gehele traject blijf je intensief betrokken bij projecten. Je bent verantwoordelijk voor de planning, inkoop van materialen, urenbewaking en kostenbewaking en staat de uitvoering met goede adviezen terzijde. Je draagt zorg voor een planmatig verloop van alle voorbereidende werkzaamheden voor deze projecten, met inachtneming van tijdslimieten, budgetten en technische specificaties.Functie eisen:

Jij:
  • Beschikt over een afgeronde MBO / HBO Bouwkunde opleiding;
  • Hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Hebt ervaring met automatisering (AutoCad, Kraan, IbisTrad, Microsoft Office);
  • Bent stressbestendig, kostenbewust, analytisch en resultaatgericht;
  • Beschikt over sterke communicatieve vaardigheden;
  • Werkt planmatig en doelgericht;

Geboden wordt:

In overleg met jou en de opdrachtgever komen we tot een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan even contact op!Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider/Calculator
���2800 - ���3850 per maand
Banen in het groen
Alphen aan den Rijn, 2404 BZ
Werkvoorbereider/Calculator
VNOM
Schoonhoven, 2870ag
Werkvoorbereider calculator
���2800 - ���3800 per maand
Banen in het groen
Rhoon, 3161 GJ
Werkvoorbereider Calculator
���2800 - ���3600 per maand
Banen in het groen
Sliedrecht, 3363 XR
Werkvoorbereider / calculator
Breko / PSI
Papendrecht