Adzuna logo

Junior Uitvoerder

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Een platte organisatie. Korte lijnen. En daardoor snel en efficiënt kunnen schakelen. Zonder rompslomp. Zo zit deze bouwer in elkaar. Deze middelgrote aannemer, actief in de woning- & utilitaire bouw, weet met een hecht team de schouders eronder te zetten zetten de wens van de klant daarbij centraal. Met veel projecten uit eigen ontwikkeling weten ze te sturen op omzetbehoud; en dat al sinds de jaren '40.Functie inhoud:

Als assistent uitvoerder ben je vaak op de bouwplaats te vinden. Samen met de uitvoerder geef je leiding aan het personeel op de bouwplaats. Je verdeelt de werkzaamheden over de ploegen, de onderaannemers en de installateurs. Op kleine projecten ben jij de uitvoerder. Je houdt de veiligheidsvoorzieningen in de gaten en regelt dat alles op tijd af is. Je zorgt ervoor dat de juiste materialen op de juiste tijd op de juiste plaats aanwezig zijn. Naast dat je werkzaam bent op de bouwplaats, ben je zelf ook aanwezig bij bouwvergaderingen en voer je administratief werk uit, zoals het bijhouden van de kosten en het inplannen van personeel.Functie eisen:

Voor deze functie beschik je over een afgeronde bouwkundige opleiding, maar is werkervaring nog niet vereist. Je beschikt wel over een grote dosis doorzettingsvermogen en ben je gemotiveerd om de komende jaren veel te leren. Je beschikt daarbij ook over leidinggevende capaciteiten en heb je oog voor details. Geboden wordt:

Samen met jou en de opdrachtgever kijken we naar een arbeidsvoorwaardenpakket waar jij gelukkig van wordt! De kans is groot dat je ook direct in dienst treedt bij deze aannemer, waarbij je de mogelijkheid krijgt om je te ontwikkelen en te ontplooien binnen de uitvoering. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Junior Uitvoerder
Dordrecht
Junior uitvoerder
1750 - 2500 euro
Eminent Groep
Polsbroek, Utrecht, 3415 RB
Junior Uitvoerder
Propylon
Zuid-Holland
Junior Uitvoerder
Propylon
Zuid-Holland
Junior Uitvoerder
Propylon
Regio Zuid-Holland Oost