Adzuna logo

Werkvoorbereider O&R

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Met een omzet van meer dan 200 miljoen op jaarbasis en meer dan 300 medewerkers is deze woningbouwer geen kleine jongen. Alle facetten binnen de woningbouw beheerst deze organisatie tot in de puntjes. Duurzaamheid en samenwerken staan daarbij centraal: alles om aan de wens van de klant te voldoen. Met veel innovatieve projecten uit eigen ontwikkeling staat kwaliteit bij deze aannemer voorop. Voor deze specifieke functie zoeken we iemand voor de afdeling onderhoud en renovatie voor binnenstedelijke projecten.Functie inhoud:

In de functie van werkvoorbereider onderhoud en renovatie breng je in teamverband bouwprojecten tot uitvoer. Hierbij coach je ook je collega werkvoorbereiders binnen het projectteam en stuur je hen aan. Je bent verantwoordelijk voor de tijdige totstandkoming en distributie van (productie)tekeningen. Hiertoe signaleer je knelpunten, waarover je rapporteert binnen het uitvoeringsteam. Verder maakt je deelschema's en bereken je hoeveelheden ten behoeve van bestellingen en verrekeningen met toeleveranciers. Je stelt registraties op ten aanzien van werkmethoden, manuren, productievoortgang en werkprestaties. Tot slot biedt je de uitvoerder ondersteuning bij de technisch / administratieve werkzaamheden ten behoeve van de kostenbewaking.Functie eisen:

Je beschikt over de volgende kwalificaties of vaardigheden:
  • Een afgeronde opleiding richting de bouwkunde, aangevuld met relevante cursussen;
  • Ervaring binnen de woningbouw, bij voorkeur onderhoud en renovatie;
  • Kennis en ervaring met de meest recente software;
  • Een collegiale instelling en de drive om elk project tot een goed einde te brengen.
Geboden wordt:

In dit geval treedt je direct in dienst bij de opdrachtgever. Wij kennen ze als een organisatie met sterke arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Tevens beschikt de organisatie over een personeelsvereniging, die regelmatig evenementen en uitjes organiseert. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider
VNOM
's-Gravenhage, 2552XS
Werkvoorbereider
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Dordrecht, Zuid-Holland, 3312 SE
Werkvoorbereider
2500 - 3500 euro
Eminent Groep
Rotterdam, Zuid-Holland, 3032 AE
Werkvoorbereider
Connetix
Botlek Rotterdam
Werkvoorbereider
Rotterdam