Adzuna logo

Uitvoerder

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Bij deze woningbouwer staat klanttevredenheid en innovatie centraal. Complexe woningbouwprojecten, veelal vanuit eigen ontwikkeling, worden met de nieuwste bouwmethodieken en software ontwikkelt en gebouwd, met het oog op duurzaamheid. Als koper wordt je constant meegenomen in het gehele proces, van de eerste tekeningen tot aan het moment dat je de sleutel krijgt. Alles draait hierbij om de klantbeleving.Functie inhoud:

Als uitvoerder werk je zelfstandig aan een bouwproject binnen onderhoud en renovatie. Op basis van het bestek en de tekeningen voer je het project uit binnen het budget en tijdschema, teneinde het project op te leveren conform het kwaliteitsplan. Je belangrijkste taak is het zorgdragen voor de dagelijkse organisatie op de bouwplaats en het coördineren en controleren van de werkzaamheden welke noodzakelijk zijn voor de kwaliteit en voortgang van het project. Je instrueert hierbij de eigen medewerkers, de onderaannemers, de toeleveranciers en geef je leiding aan de (assistent) uitvoerders. Tevens begeleid je de vooroplevering, werk je de opleveringspunten af, verwerk je de administratie en verstrek je administratieve gegevens ten behoeve van de algehele kostenbewaking.Functie eisen:

Uiteraard vragen we de nodige kennis en kunde van jouw kant. Dit is onder andere:
  • Een afgeronde opleiding richting bouwkunde;
  • Enkele jaren ervaring binnen het uitvoerdersvak, bij voorkeur in de onderhoud en renovatie;
  • Bij voorkeur ben je digitaal goed onderlegd en kan je werken met de nieuwste software.
Geboden wordt:

We bieden een direct dienstverband bij de opdrachtgever, waar je terecht komt in een enthousiast team. Arbeidsvoorwaardelijk is het ook dik in orde en gaan we graag in gesprek wat jouw wensen zijn. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder
Artiflex
Capelle aan den IJssel, 2909VA
Uitvoerder
Kracht Recruitment
Delft, 2624 AV
Uitvoerder
Artiflex Capelle aan den Ijssel
Capelle aan den IJssel
Uitvoerder gezocht
DOEN! Personeel
Vlist
Uitvoerder
Eminent Groep
Zegveld, Utrecht, 3474 JD