Adzuna logo

Onderhoudsschilder DELFT

Salaris: 2500-3500
Plaats: Delft
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Aan goed schilderwerk wordt waarde gehecht, niet alleen omdat het de uitstraling van een pand beïnvloed, maar ook omdat het de levensduur en de duurzaamheid ervan flink verhoogt. Als onderhoudsschilder op dit project in Delft werk je in teamverband, Met zijn allen aan de slag zorgen jij en je collega's ervoor om binnen een gestelde tijdstermijn het werk af te ronden. Naast het schilderen beheers je ook andere disciplines zoals; kitten, plamuren en weet je hoe je een goed schuurplan kunt uitwerken. Op de werkvloer vind je allemaal gelijk gestemde, namelijk vaklieden die bewust de keuze hebben gemaakt om schilder te worden. Samen vroeg op het project en eerst een 'lekker bakkie koffie' om daarna de kozijnen, ramen en deuren onderhanden te nemen! Men vind het fijn als je langs bent geweest, want het knapt zo lekker op en het ziet er allemaal weer Fris uit! Mooi vak toch?!

Functie-eisen

- Ongeveer 3 jaar aantoonbare werkervaring als schilder; - Een geldig VCA-basis certificaat of je bent bereid deze te halen; - Kennis en ervaring met het voorbehandelen van ondergronden en het opbouwen van verfsystemen.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever is een landelijk opererende aannemer van projecten op het gebied van vastgoedonderhoud, Timmerwerk, betonrenovatie, energetisch renoveren en engineering. Dit doet men doelgericht op de professionele markt. Deze unieke combinatie van disciplines levert een duurzame toegevoegde waarde op voor uw vastgoed. Samen met ketenpartners legt men een goede basis voor een langdurige samenwerking.

Bedrijfscultuur

Een no-nonsense partner waarbij het leveren van kwaliteit, garanderen van veiligheid en het nakomen van afspraken hoog in het vaandel staan. Het beleid is er tevens op gericht om een duurzame werkgelegenheid en een veilige werkomgeving te bieden. Een gezond bedrijf met een zeer prettige werksfeer.

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Onderhoudsschilder Delft
EDU Werving en Selectie
Delft, 2628AR
Onderhoudsschilder (Delft)
2500-3500
Delft
Onderhoudsschilder Delft
2500-3500
Delft
Onderhoudsschilder Delft
2500-3600
Delft