Adzuna logo

Onderhoudstimmerman RIJSWIJK

Salaris: 2500-3500
Plaats: Rijswijk
Bauconflex
Solliciteren
Functieomschrijving

Kom jij werken in ons enthousiaste team van vier timmerlieden ? Wij kunnen jouw timmerkwaliteit en inzet goed gebruiken op het project waar we momenteel bezig zijn! (Rijswijk). De werkzaamheden omvatten voornamelijk timmerwerkzaamheden aan woningen en daarnaast de veelvoorkomende kleine(re) klussen. De opdrachtgever vind het belangrijk dat je zelfstandig bent en als een echte timmerman de handen uit de mouwen steekt! Wat ga je precies doen? - Uitvoeren van onderhouds- renovatie werkzaamheden; - Plaatsen/vervangen van kozijnen; - Aftimmer werkzaamheden; - Eventueel houtrot herstel.

Functie-eisen

- Afgeronde opleiding LTS/MTS of een vergelijkbare opleiding; - Relevante en aantoonbare ervaring als timmerman; - In het bezit van een geldig VCA; - Bij voorkeur in bezit van rijbewijs B.

Bedrijfsprofiel

Onze opdrachtgever maakt comfortabel wonen en werken mogelijk met op maat gemaakte bouwoplossingen. Van verbouwing tot complete renovatie, voor bedrijven en particulieren. Naast het onderhouden en verbouwen is men ook gespecialiseerd in het beheer van onroerend goed.

Bedrijfscultuur

Een gezellig bedrijf waar je de ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen.

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Bouwkunde vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Audicien Beter Horen Rijswijk, Rijswijk
Adecco Nederland
Rijswijk, 2282GV
Onderhoudstimmerman
Alphen aan den Rijn
Onderhoudstimmerman
VNOM
Rotterdam, 3062 MB