Adzuna logo

Junior Uitvoerder Woningbouw

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Een platte organisatie. Korte lijnen. En daardoor snel en efficiënt kunnen schakelen. Zonder rompslomp. Zo zit deze bouwer in elkaar. Deze middelgrote aannemer, actief in de woning- & utilitaire bouw, weet met een hecht team de schouders eronder te zetten zetten de wens van de klant daarbij centraal. Met veel projecten uit eigen ontwikkeling weten ze te sturen op omzetbehoud; en dat al sinds de jaren '40.Functie inhoud:

Als assistent uitvoerder verricht je ondersteunende werkzaamheden uit voor de uitvoerder. Samen met de uitvoerder geef je leiding aan het personeel op de bouwplaats. Je verdeelt de werkzaamheden over de ploegen, de onderaannemers en de installateurs. Op kleine projecten bent jij de uitvoerder. Je houdt de veiligheidsvoorzieningen in de gaten en regelt dat alles op tijd af is. Je zorgt ervoor dat de juiste materialen op de juiste tijd op de juiste plaats aanwezig zijn. Je trekt de materialen uit aan de hand van bestekken en na oplevering handel je klachten af binnen de gestelde termijn.Functie eisen:

Jij beschikt over de volgende competenties:
  • Een afgeronde opleiding richting Bouwkunde;
  • Motivatie & ambitie om te leren en te groeien binnen de bouw;
  • Leidinggevende capaciteiten;
  • Communicatief vaardig: Je bent duidelijk, eerlijk en direct.
Geboden wordt:

We bieden je graag een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket, met sterke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Benieuwd wat we jou kunnen bieden? Neem dan even contact op!Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder woningbouw
Stebru
Zuid-Holland
Uitvoerder Woningbouw
Propylon
Zuid-Holland
Uitvoerder Woningbouw
Propylon
Zuid-Holland
Junior Uitvoerder
Propylon
Regio Zuid-Holland Oost
Junior Uitvoerder
Propylon
Zuid-Holland