Adzuna logo

(Assistent) Supermarktmanager

Salaris: < € 2.500,- , € 2.500,- tot € 3.000,-, € 3.000,- tot € 3.500,-
Plaats: Leidschendam
Netwerkt
Solliciteren
Ga jij aan de slag bij een food gerelateerde organisatie in een leidinggevende functie? Als jij aan het begin van je carrière staat, maar wel al enige leidinggevende ervaring hebt, is dit je kans om stappen te gaan maken. Reageer snel!

Jij zorgt voor een aantrekkelijke winkel met een optimale uitstraling en klantbeleving. Dat doe je door jouw visie helder over te brengen naar het team. Je bent verantwoordelijk voor de kpi’s en gaat voor de resultaten. Ondertussen begeleid je jouw medewerkers op een prettige manier bij hun groei en ontwikkeling en ben je betrokken bij alle processen. Je werkt nauw samen met je collega’s op de vloer en springt bij waar nodig; je bent echt onderdeel van het team. Dankzij jouw strakke personeelsplanning weet je de processen soepel te laten verlopen en zorg je voor een fijne werksfeer.

Jij bent een harde werker met een commerciële instelling. Je stuurt jouw team aan op de afgesproken doelstellingen. Je bent betrokken bij jouw medewerkers en geeft hen de kans zichzelf te ontwikkelen. Daardoor weet jij de klantervaring succesvoller te maken en jouw filiaal aantrekkelijker. Dat een organisatie eisen stelt is voor jou vanzelfsprekend en dit zie je als een kans en uitdaging.

Daarnaast bezit je:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar ervaring als afdelingsmanager, teamleider of (assistent) filiaalleider;
  • Energie en passie voor jouw vak.


Een leidinggevende functie binnen een grote, internationale organisatie, waar veel te leren valt. Zowel voor de meer als voor de minder ervaren leidinggevende liggen hier kansen om stappen te maken. Binnen deze organisatie waar veel verandert, krijg jij de kans om echt een verschil te maken. Daarbij krijg je een prima beloning voor jouw energieke inzet.
Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Adviseur en Consultancy vacatures
gemiddeld
 
Zuid-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Assistent Supermarktmanager
€ 3.500,- tot € 4.000,-, € 3.000,- tot € 3.500,-
Regio Rotterdam, NL_South_Holland, 3000AA
Supermarktmanager
Jumbo Raalte
Delft
Assistent-Accountant
Werken bij Defensie
Zoetermeer