Adzuna logo

(Assistent) Supermarktmanager

Salaris: < € 2.500,- , € 2.500,- tot € 3.000,-, € 3.500,- tot € 4.000,-, € 3.000,- tot € 3.500,-
Plaats: De Klomp
Netwerkt
Solliciteren
Word jij onderdeel van een interessante ontwikkeling binnen deze organisatie, waar jij als (assistent) supermarktmanager een belangrijke bijdrage aan kan leveren? Reageer dan snel!

Je start met een intensieve introductie binnen het bedrijf waarin je kennis maakt met de processen binnen deze organisatie. Afhankelijk van jouw ervaring stroom je in als assistent supermarktmanager of als supermarktmanager (in opleiding). Jij zorgt voor structuur in de workflow en een goede personeelsplanning. Je vindt het geen probleem om bij te springen op de werkvloer, en onderdeel uit te maken van het team. Je bent (mede-) verantwoordelijk voor de commerciële-, financiële- en personele resultaten van jouw winkel.

Je bent een commerciële (assistent) supermarkt- of filiaalmanager die zorgt dat de processen soepel verlopen. Je bent een voorbeeld voor je medewerkers en weet hen mee te nemen in het ontwikkeltraject van de organisatie. Je houdt van veel dynamiek in je werk en je kunt prioriteiten stellen. Jij weet samen met jouw team de klantervaring naar een hoger level te brengen.

Je beschikt daarnaast over:

  • Afgerond mbo, hbo werk- en denkniveau;
  • Leidinggevende ervaring binnen de supermarkt of andere “snelle” retail;
  • Energie en passie voor jouw werk binnen de retail.


Je bent onderdeel van een interessante ontwikkeling binnen deze organisatie, waar jij als (assistent) supermarktmanager een belangrijke bijdrage aan levert.
Samen met de rayonmanager kijk je naar ontwikkelpunten. Je start met een professioneel opleidingstraject om de processen binnen deze organisatie goed te leren kennen. Er is volop aandacht voor opleiding en ontwikkeling; tenslotte bepaal jij als (assistent) supermarktmanager mede het succes van de organisatie. Jouw inzet wordt beloond met veel verantwoordelijkheid, een goed salaris en werken in een hecht team.
Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Adviseur en Consultancy vacatures
gemiddeld
 
Gelderland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

(Assistent) Supermarktmanager
€ 2.500,- tot € 3.000,-, € 3.000,- tot € 3.500,-
Regio Arnhem, 6800AA
Assistente
Huisartsengroep Druten locatie Centrum
Druten
Assistent-Accountant
Werken bij Defensie
Tiel
Assistent-Accountant
€ 2500 - € 4600
WR.nl Solliciteren
Tiel , Gelderland , 4004 JA
Assistent uivoerder
2500 - 3500 euro
Eminent Groep
Veenendaal, Utrecht, 3902 XH