Adzuna logo

Filiaalmanager

Salaris: € 2.500,- tot € 3.000,-, € 3.000,- tot € 3.500,-
Plaats: Vijfhuizen
Netwerkt
Solliciteren
Als filiaalmanager zit je vol ambitie en krijg je bij dit bedrijf de kans om te groeien. Doordat deze supermarktketen midden in een proces staat van een grote verandering is het voor jou de uitdaging om het team te motiveren en in de juiste richting mee te nemen. Enthousiast? Solliciteer dan snel!

Jij weet jouw supermarkt een klantgerichte uitstraling te geven. Dit doe je door jouw team te enthousiasmeren, en bewust te maken van de doelstellingen. Je creëert een prettige werksfeer waarin iedereen vol energie zijn steentje bijdraagt. Jij weet jouw supermarkt met jouw vaardigheden naar 'the next level' te brengen. Je stuurt op de afgesproken doelen, samen met de regiomanager, en bent verantwoordelijk voor de KPI’s. Je begeleidt jouw team op prettige wijze, en weet het beste uit jouw mensen te halen.

Gedurende de eerste maanden krijg je een introductie binnen het bedrijf en maak je kennis met de processen. Afhankelijk van jouw ervaring start je als assistent filiaalmanager, of krijg je na het traject direct de sleutels van jouw eigen supermarkt. Jij weet een gestroomlijnde supermarkt neer te zetten met een succesvolle aanpak en strakke personeelsplanning. Wordt het even te druk? Dan spring je bij waar nodig en werk je samen met jouw team op de vloer. Samenwerken aan succes is jouw motto!Jij bent een gedreven leidinggevende die het team aanstuurt op de afgesproken doelstellingen. Je hebt aandacht voor jouw medewerkers, en geeft hen de kans te groeien. Door jouw enthousiasmerende aanpak zorg je samen met jouw team dat de klanten een optimale supermarktervaring beleven. Je hebt geen problemen met veranderingen binnen een organisatie en ziet daarin juist een kans en uitdaging.

Daarnaast bezit je:

  • Afgerond mbo, hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring binnen de supermarkt of andere “snelle retail”;
  • Energie en passie voor jouw vak.


Als filiaalmanager zit je vol ambitie en krijg je bij dit bedrijf de kans om te groeien. Dit zie je terug in relevante trainingen en opleidingen. Doordat deze supermarktketen midden in een proces staat van een grote verandering is het voor jou de uitdaging om het team te motiveren en in de juiste richting mee te nemen. Je hebt nauw contact met de regiomanager, die korte communicatielijnen hanteert en regelmatig met jou kijkt naar focus- en ontwikkelpunten.
Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Adviseur en Consultancy vacatures
gemiddeld
 
Noord-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Filiaalmanager
€ 3.500,- tot € 4.000,-, € 3.000,- tot € 3.500,-
Purmerend, 1440AA
Filiaalmanager
Boels Verhuur BV
Beverwijk
Filiaalmanager
€ 4.500,- tot € 5.000,-, € 4.000,- tot € 4.500,-
Omgeving Haarlem, 2000AA
Filiaalmanager
VANHAREN
Amsterdam, Noord-Holland
Filiaalmanager
VANHAREN
Purmerend, Noord-Holland