Adzuna logo

Afdelingsmanager Supermarkt

Salaris: < € 2.500,-
Plaats: Binnenstad
Netwerkt
Solliciteren
Een volgende stap voor jouw carrière met verdere groeimogelijkheden! Je wordt in deze organisatie gestimuleerd om opleidingsprogramma's te volgen, en er zijn volop kansen om stappen te maken.

Als afdelingsmanager en je de rechterhand van de supermarktmanager. Samen met het team is het jouw taak om de dagelijkse gang van zaken in de supermarkt tot een succes te maken. Je overziet wat er moet gebeuren en springt bij waar nodig. Je vervangt de supermarktmanager als deze afwezig is. Tevens zorg je ervoor dat alle processen soepel verlopen.Je bent een echte aanpakker die direct tot actie over gaat wanneer dat nodig is. Je weet je team op een leuke manier te begeleiden zodat er in een fijne sfeer gewerkt wordt. Je houdt goed overzicht en je hebt een pro-actieve werkhouding. Je weet met kpi’s om te gaan, en zorgt voor verbeteringen.

Je beschikt daarnaast over:

  • Minimaal mbo-4 werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring, bijvoorbeeld als teamleider of afdelingsmanager;
    organisatietalent.


Een volgende stap voor jouw carrière met verdere groeimogelijkheden! Bij deze succesvolle, middelgrote supermarktorganisatie werken ook veel jonge mensen. Indien je nog een hbo-opleiding volgt kun je hier ook al in aanmerking komen voor de functie van parttime afdelingsmanager; je werkt dan minder uren zodat dit goed is te combineren met je studie. Je wordt in deze organisatie gestimuleerd om opleidingsprogramma's te volgen, en er zijn volop kansen om stappen te maken.

Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Adviseur en Consultancy vacatures
gemiddeld
 
Noord-Holland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Afdelingsmanager
< € 2.500,-
Omgeving Haarlem, 2000AA
Afdelingsmanager
Dirk
Almere
Assistent Afdelingsmanager
BIJENKORF
Amstelveen, Noord-Holland
Assistent Afdelingsmanager
BIJENKORF
Amstelveen, Noord-Holland
Afdelingsmanager BIM
5000 - 9999
Eminent Groep
Amsterdam