Adzuna logo

(Assistent) Supermarktmanager

Salaris: € 2.500,- tot € 3.000,-, € 3.000,- tot € 3.500,-
Plaats: Culemborg
Netwerkt
Solliciteren
Zit je vol ambitie en wil je de kans krijgen om door te groeien? Bij deze supermarktketen kun je jouw kwaliteiten inzetten! Solliciteer snel!

Jij weet jouw supermarkt de optimale uitstraling te geven. Dit doe je door jouw visie over te brengen op het team. Zodat het hele team helder voor ogen heeft wat het eindpunt is en hoe dat bereikt wordt. Je weet jouw team te motiveren om het doel te bereiken en je creëert een prettige werksfeer. Jij pusht met jouw commerciële vaardigheden jouw supermarkt naar 'the next level'. Je stuurt op de afgesproken doelen, samen met de regiomanager, en bent verantwoordelijk voor de KPI’s. Uiteraard begeleid je jouw medewerkers bij hun groei en ontwikkeling, ben je betrokken bij alle processen en werk je nauw samen met je team.

Gedurende de eerste maanden krijg je een introductie binnen het bedrijf en maak je kennis met de processen. Afhankelijk van jouw ervaring start je als assistent supermarktmanager, of als supermarktmanager (in opleiding). Jij weet een gestroomlijnde supermarkt neer te zetten met een succesvolle aanpak en strakke personeelsplanning. Je springt waar nodig bij en je bent deel van het team. Samenwerken aan succes is jouw motto! Gezien de overzichtelijke teams is de kans om door te groeien naar, of te starten in de functie met eindverantwoording hier bovengemiddeld.

Jij bent een gedreven manager die het team aanstuurt op de afgesproken doelstellingen. Je bent betrokken bij jouw medewerkers en geeft hen de kans zichzelf te ontwikkelen. Daardoor weet jij de klantervaring succesvoller te maken en jouw filiaal aantrekkelijker. Dat een organisatie verandert door de jaren heen is voor jou vanzelfsprekend en dit zie je als een kans en uitdaging.

Daarnaast bezit je:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar ervaring als filiaalmanager of binnen de supermarkt als afdelingsmanager, teamleider of assistent filiaalleider;
  • Energie en passie voor jouw vak.


De sleutel van jouw eigen supermarkt! Als (assistent) supermarktmanager zit je vol ambitie en krijg je bij dit bedrijf de kans om te groeien. Dit zie je terug in relevante trainingen en opleidingen. Doordat deze supermarktketen in een veranderproces zit kun je jouw kwaliteiten inzetten om binnen jouw team alle neuzen dezelfde kant op te krijgen. Je hebt nauw contact met de regiomanager, die korte communicatielijnen hanteert en regelmatig met jou kijkt naar focus- en ontwikkelpunten. Voor jouw energieke inzet word je goed beloond.
Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Adviseur en Consultancy vacatures
gemiddeld
 
Gelderland
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle: