Adzuna logo

Supermarktmanager

Salaris: € 3.500,- tot € 4.000,-, € 3.000,- tot € 3.500,-
Plaats: Zevenbergen
Netwerkt
Solliciteren
Ben jij een gedreven supermarktmanager die stevig in zijn/haar schoenen staat en graag door wil groeien? Dan is deze functie bij een internationale retailer een mooie stap voor jou. Stel jezelf vandaag nog aan ons voor!

Gedurende de eerste maanden krijg je een introductie binnen het bedrijf en maak je kennis met de processen. Na het doorlopen van dit traject is het tijd om jouw eigen supermarkt succesvol te leiden. Je zorgt voor een gestroomlijnde workflow en een goede personeelsplanning. Je deinst er niet voor terug om bij te springen en onderdeel uit te maken van het team. Jouw uitgangspunt is om samen te werken aan het succes van de winkel. Je weet jouw team te enthousiasmeren en te motiveren en je creëert een prettige werksfeer.

Jij bent een commerciële supermarktmanager die het team op een fijne manier weet te begeleiden, mensen krijgen bij jou de kans om zich te ontwikkelen. Klanten komen graag in jouw filiaal omdat jij er voor zorgt dat het team zich bewust is van het belang van een klantgerichte uitstraling. Dat de organisatie verandert is voor jou vanzelfsprekend en dit is voor jou juist een extra uitdaging.

Je beschikt daarnaast over:

  • Hbo werk- en denkniveau;
  • Minimaal 2 jaar ervaring als filiaalmanager of binnen de supermarkt als supermarktmanager, afdelingsmanager of assistent bedrijfsleider;
    energie en passie voor jouw vak.


Ben jij een gedreven filiaalmanager die stevig in zijn/haar schoenen staat en graag door wil groeien? Dan is deze functie bij een internationale retailer een mooie stap voor jou. Hier krijg je de kans om jezelf te bewijzen; als jij het in je hebt om door te groeien dan wordt die mogelijkheid geboden. Je wordt prima beloond voor jouw inzet.
Solliciteren

Salaris vergelijking:

Deze baan  
Landelijk
gemiddeld
 
Adviseur en Consultancy vacatures
gemiddeld
 
Noord-Brabant
gemiddeld
 

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Assistent supermarktmanager Etten Leur Van Bergenplein (16-40 uur)
80.000 - 100.000
LIDL Nederland
Etten, Noord-Brabant
Assistent supermarktmanager Etten Leur Trompetlaan (16-40 uur)
80.000 - 100.000
LIDL Nederland
Etten, Noord-Brabant