Adzuna logo

Uitvoerder // ZZP mogelijk

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Deze landelijk opererende aannemer, gespecialiseerd in luxe woningbouw, heeft diverse vestigingen door het gehele westen van Nederland. Het ontzorgen en begeleiden van de klant staat bij de organisatie bovenaan, waarbij de kopers in het gehele traject worden bijgestaan door ervaren bouwkundigen. Met een grote showroom en persoonlijke begeleiding voor, tijdens en na de bouw, komen de kopers stap-voor-stap tot hun droomhuis. Functie inhoud:

Op en rond de bouwplaats ben jij de persoon die de bouw aanstuurt en realiseert. Je geeft leiding aan de uitvoering van één of meerdere bouwprojecten of delen / fases van grote projecten. Je stuurt onderaannemers aan, stemt samen met de projectleider de planning af, bewaakt de uren en je bent alert op ARBO-zaken. Je maakt samen met de werkvoorbereider(s) en de projectleider deel uit van een intern projectteam. Je bent verantwoordelijk voor het afroepen van materieel en materialen. Ook hou je toezicht op werktekeningen en de bouwplanning. Functie eisen:

Wat vragen we van je?
  • Een afgeronde MBO / HBO Bouwkunde opleiding;
  • Een geldig VCA certificaat;
  • Je bent communicatief sterk, kan goed delegeren en bent duidelijk;
  • Ook ZZP'ers zijn welkom!
Geboden wordt:

We willen je graag een aanbod doen waar jij gelukkig van wordt. We komen dan ook graag in gesprek om je wensen te bespreken. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder // ZZP mogelijk
Propylon
Zuid-Holland
Communicatiemedewerker (ZZP mogelijk)
Continu Professionals
Gouda
Uitvoerder (ZZP)
Propylon
Zuid-Holland
ZZP Uitvoerder
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Rotterdam, Zuid-Holland, 3032 AE
ZZP uitvoerder
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Zoetermeer, Zuid-Holland, 2711 AA