bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Horeca medewerker

Plaats:
Hilversum
Bedrijf:
Get Work

Solliciteren

Ben jij niet vies van hard werken, gezelligheid, ben je klantvriendelijk en heb jij een dienstverlenende instelling? Dan zoeken wij jou! We zoeken event medewerkers die zowel fulltime, als op oproepbasis beschikbaar zijn gedurende weekenden, avonden en natuurlijk ook overdag. Ben jij flexibel inzetbaar en wil je lekker wat (bij)verdienen? Dan is dit jouw job!

Voor wat, hoort wat

Bij Get Work geloven wij dat gelukkige werknemers beter presteren. Goede arbeidsvoorwaarden dragen bij aan dit geluk. Voor deze vacature event medewerker in Hilversum zien de arbeidsvoorwaarden er als volgt uit:

  • een marktconform salaris
  • een flexibele baan
  • een leuke werkomgeving en gezellig team
  • 16 verlofuren per maand, op basis van een fulltime werkweek.
  • pensioenopbouw na 26 gewerkte weken (boven de 21 jaar).

Je komt te werken in een enorm diverse omgeving, een evenementen locatie in het hart van de Media stad Hilversum. Iedere keer staat er weer een ander event op het programma. Van televisie, media events tot aan onthullingen presentaties en shows. Dit is alle informatie die we je nu kunnen geven over het bedrijf. Als jij de event medewerker bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Dan nog even over de rol van Get Work hierin: waar jij op zoek bent naar werk, zoeken werkgevers mensen voor hun vacatures. Get Work zorgt voor de juiste klik tussen beiden. Dicht bij huis werken, jouw werkgeluk én persoonlijk contact stellen we centraal.

Dit breng je mee

Serveerster, medewerker bediening, horecamedewerker of barman… ervaring in een van deze functies is mooi meegenomen, maar het allerbelangrijkste voor deze parttime/fulltime horecabaan is die aanstekelijke glimlach op je gezicht als je jouw gasten serveert. Verder telt mee dat je:

  • in Hilversum woont of in de buurt. Bijvoorbeeld in Soest, Baarn, Amersfoort, Huizen, Eemnes of Blaricum
  • een vlotte babbel hebt.
  • per direct kan beginnen.
  • op oproepbasis wil en kan werken

Koffie? Thee? Werk? Online solliciteren naar deze vacature als event medewerker in Hilversum is zó gedaan: je hebt geen cv nodig, alleen de juiste mindset. Ook kan je natuurlijk een afspraak maken bij de dichtstbijzijnde vestiging van Get Work. Get Work maakt Great Work van uitvoerend werk in de regio.

Solliciteren

Salarisverdeling

Het aantal banen in elk salarisbereik voor alle:

Vergelijkbare vacatures
Bij het aanmaken van een Job alert ga je akkoord met Adzuna's Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaring en gebruik van Cookies.
Horeca medewerkers Groningen en Assen

XL Studenten Uitzendbureau
7 - 11
Utrecht, 3584 AA
meer over deze vacature »

Allround medewerker horeca Cafe Soof

HASH(0x55f213319128)
Utrecht, Utrecht, 3511 MK
meer over deze vacature »