Adzuna logo

Bedrijfsleider O&R

Plaats: Noord-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Onze opdrachtgever is een grote speler op het gebied van onderhoud, verduurzaming en renovatie. Zij zijn specialist in toekomstgerichte plannen in de bestaande bouw. Naast de uitvoering van de projecten, begeleiden zij bewoners vóór, tijdens en na de werkzaamheden, welke door hun eigen medewerkers worden uitgevoerd. Zij streven naar een hoge kwaliteit, tegen zo laag mogelijke kosten.
Met het gehele team vernieuwen zij de processen en producten waardoor prestaties continu verbeteren! Binnen deze organisatie zijn ca. 200 medewerkers werkzaam.Functie inhoud:

In de functie van bedrijfsleider O&R ben je als manager eindverantwoordelijke voor het realiseren van de projecten binnen de daarvoor gestelde kwaliteit, planning en het budget. Je bent eindverantwoordelijk over alle projecten en geeft direct leiding aan de projectleiders. Verder verdeel je nieuwe projecten over de uitvoeringsteams (bestaande uit werkvoorbereiding, uitvoering en projectleider). U woont eventueel bouwvergaderingen en bouwteam vergaderingen bij en onderhoudt de contacten met opdrachtgevers. Verder bewaakt u de planningen en stelt u tussentijdse prognoses op in het kader van het te verwachten eindresultaat. U rapporteert rechtstreeks aan de directie van de onderneming.Functie eisen:

  • Een afgeronde HBO Bouwkunde opleiding;
  • Minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Klantgericht, kostenbewust & resultaatgericht;
  • Uitstekende communicatieve en organisatorische vaardigheden;
  • Je bent verbindend, praktisch en je hebt een stevige persoonlijkheid.
Geboden wordt:

  • Uitstekend salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Een informele werksfeer binnen een hecht team;
  • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een uitdagende, verantwoordelijke baan bij een toonaangevend onderhoudsbedrijf.
Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Bedrijfsleider
Action
Amsterdam
Bedrijfsleider
BLEND Coffee & Wine
Amsterdam, Noord-Holland, 1093 NG
Bedrijfsleider gezocht
Café restaurant Aaltje
Weesp, Noord-Holland, 1382AH
Bedrijfsleider
Nederlandse Expert Groep BV
Zuid-Scharwoude
Bedrijfsleider
Morgan & Mees
Amsterdam, Noord-Holland, 1052 LC