Adzuna logo

Projectontwikkelaar

Plaats: Utrecht
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
De aannemer heeft meerdere vestigingen en is actief in zowel woning- als utiliteitsbouw. Daarbinnen doen ze nieuwbouw, renovatie, (totaal)onderhoud, transformatie en restauratie. Een grote variëteit aan type projecten. Dit geldt ook voor de omvang. Projecten lopen namelijk uiteen van 1 tot 75 miljoen euro.

Collega's gaan met veel respect met elkaar om. Uiteraard behoort dit ook tot de normen in het contact richting klanten en overige partners. De ontwikkeling van het eigen personeel is één van de belangrijkste speerpunten, dit doen ze aan de hand van scholingen, trainingen en workshops. Het inbrengen van ideeën wordt zeer gewaardeerd. Kortom: je bent geen nummertje.Functie inhoud:

Je bent verantwoordelijk voor de projectontwikkeling van diverse projecten vanaf de initiatieffase tot en met de oplevering van een project. Tot jouw takenpakket behoort o.a.:
  • aansturing van de projecten, bewaken van bijbehorende doelen en beperken van de risico's binnen de gestelde financiële kaders
  • signaleren en benutten van commerciële kansen met het belang van de eindgebruiker in gedachten
  • het adviseren van de directie omtrent de haalbaarheid van het project op het gebied van de financiële uitvoerbaarheid, RO-procedures, de technische kwaliteit, de planning, regelgeving, etc.
  • het opstellen en bewaken van de risicoanalyse evenals voor het aanleveren van periodieke managementinformatie
  • contractvorming
Functie eisen:

  • Minimaal 5 jaar werkervaring als projectontwikkelaar binnen de aannemerij B&U
  • Afgeronde opleiding HBO Bouwkunde
  • Communicatief sterk
Geboden wordt:

Een uitdagende baan binnen een familiebedrijf met een zeer goede sfeer. Je werkt in een klein team met veel ruimte tot persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard hoort een een laptop, mobiele telefoon en auto van de zaak bij de functie.Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Projectontwikkelaar
2500 - 3500 euro
Eminent Groep
Amersfoort, Utrecht, 3821 BR
Projectontwikkelaar
Kracht Recruitment
Driebergen, 3971 KB
Projectontwikkelaar
Kracht Recruitment
Driebergen, 3971 KB
Projectontwikkelaar
Kracht Recruitment
Driebergen
Projectontwikkelaar
Kracht Recruitment
Driebergen