Adzuna logo

Werkvoorbereider Utiliteitsbouw

Plaats: Zeeland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Ondanks de groei van de afgelopen jaren heeft dit mooie bouwbedrijf zijn familiaire karakter weten te behouden. Naar zowel medewerkers, partners als opdrachtgevers hanteren ze korte lijnen en hun doel is het verbeteren van de kwaliteit van ieders leefomgeving. Ze zijn actief binnen de utiliteitsbouw, hebben hun eigen woningbouwconcept en zijn actief binnen de service en onderhoud. Kortom een veelzijdige bouwer, die bouwt aan innovatieve projecten in Zeeland en net daar buiten. Omdat zij het gehele proces zelf beheersen en in huis hebben, mede door de diverse afdelingen en eigen werkplaatsen, zijn zij onafhankelijk en realiseren ze kwalitatief hoogwaardige producten. Daarbij geloven ze in specialiseren, zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is en zich hier verder in kan ontwikkelen. Je komt te werken in een bedrijf met ca. 200 medewerkers, van collega's met kennis uit de praktijk, tot academisch niveau, iedereen draagt zijn steentje bij in het grote geheel.Functie inhoud:

Voor deze mooie opdrachtgever ben ik op zoek naar een werkvoorbereider voor projecten in de utiliteitsbouw, met name bedrijfspanden. Als werkvoorbereider ben je de spil in het bouwproces van de innovatieve bouwprojecten. Je bent verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding van het bouwproces van diverse bedrijfspanden en zorgt ervoor dat de werkgegevens gereed zijn voor het uitvoeringsteam. Dit doe je in teamverband. Ook onderhoud je contacten met de architect, constructeur, onderaannemers en leveranciers en ben je verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en diensten van onderaannemers. Functie eisen:

De kandidaat die ik zoek is een vakman met ervaring en technisch inzicht. Je hebt bij voorkeur de opleiding MBO Bouwkunde afgerond en hebt werkervaring in een vergelijkbare functie. Je werkt graag in teamverband, denkt in oplossingen en kunt de projectleider ondersteunen met jouw kennis. Verder ben je flexibel, initiatiefrijk en bij voorkeur 40 uur per week beschikbaar. Maar bovenal, wil jij bouwen aan een nóg mooier Zeeland? Dan is dit de baan voor jou! Geboden wordt:

Wij bieden jou de kans om te werken aan uitdagende, afwisselende en innovatieve projecten in de regio Zeeland, bij een stabiele en familiaire opdrachtgever. Binnen de organisatie staat specialisatie en ontwikkeling centraal en er zijn voldoende mogelijkheden om je kennis verder te verdiepen en ervaring te verbreden. Als werkvoorbereider heb je een verantwoordelijke rol, waarbij je er met je team voor gaat om mooie resultaten te behalen. Er is uitzicht op een vaste aanstelling ( na een eventuele detacheringsperiode).Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder Utiliteitsbouw
de Boer Staalbouw
Middelburg
Projectleider innovatieve utiliteitsbouw
Kracht Recruitment
Zeeland
Werkvoorbereider
Propylon
Zeeland
Werkvoorbereider
Bouwbedrijf Vrolijk Breda
Goes