bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Schoonmaak medewerker

Plaats:
Varsseveld
Bedrijf:
Asito

Solliciteren

Sanitair en de kantoren vallen onder de schoonmaak werkzaamheden bij het kantoorpand. Je beheerst de Nederlandse taal, kan goed zelfstandig werken en vindt schoonmaken leuk. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Werktijden: van 17.00 - 19.00 uur. Je hebt een werkweek van minimaal 10 uur, maar kan meer uren maken in de omgeving.

Reageren?

Lijkt een afwisselende baan in de schoonmaak je leuk? Solliciteren doe je door onderstaand formulier in te vullen of je CV en motivatie te sturen naar onderstaande contactpersoon.

Naam Laura de Wit
E-mail l.dewit@asito.nl
Solliciteer nu Delen

Uren: 2 uur per week
Plaats: VARSSEVELD

Wat zijn je verantwoordelijkheden?

De Schoonmaak medewerker die we zoeken is verantwoordelijk voor:

  • Algemene schoonmaakwerkzaamheden;
  • Het netjes houden van de werkwagen, werkdoeken en werkkast;
  • Het signaleren van voorraadaanvullingen en de vervanging van materialen;
  • Sanitair en kantoren.
Wat vragen wij van jou?

Ervaring in de schoonmaak is gewenst; Je hebt een dienstverlenende houding en gastvrije instelling; 18 jaar of ouder; Spreken van de Nederlandse taal; Een flexibele instelling; Je vindt het leuk om zelfstandig te werken en je ziet werk liggen. Locatie: Varsseveld

Wat hebben wij te bieden?

Salaris conform de CAO van de schoonmaakbranche; Eindejaarsuitkering; Goede pensioen regeling; Opleidingen om je te ontwikkelen in je vakgebied; Een extra vakantie dag die je kan opnemen op je verjaardag.

Ben je geïnteresseerd?

Wil je meer weten over deze functie dan kan je hiervoor contact opnemen met Laura de Wit, l.dewit@asito.nl.
Solliciteren kan tot en met maandag 30 november 2020

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Asito is één van de grootste schoonmaakbedrijven van Nederland. Dagelijks werken 10.000 kleurrijke schoonmaakkrachten verspreid over 50 vestigingen succesvol aan een schone werk- en leefomgeving voor onze opdrachtgevers. De collega’s bij Asito hebben iets gemeenschappelijk; ze houden van hun werk. Ze zijn trots op wat ze doen en ze voelen zich thuis bij Asito. Wij noemen dat het Asito-gevoel. Wij doen dankbaar werk en dat doen wij met plezier en zo goed mogelijk.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures
Bij het aanmaken van een Job alert ga je akkoord met Adzuna's Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaring en gebruik van Cookies.