Adzuna logo

Werkvoorbereider

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Deze echte Rotterdamse aannemer beschikt inmiddels over bijna een eeuw aan ervaring binnen de bouw. In al die jaren stond en staat innovatie centraal; zowel in de manier van bouwen op de bouwplaats als in de digitalisering op de werkvloer. BIM is al volledig geïmplementeerd bij alle afdelingen in de organisatie en iedere medewerker komt wel dagelijks in aanraking met deze manier van werken. De werkzaamheden van dit familiebedrijf lopen uiteen van grote woningbouwprojecten tot kleinschalige utilitaire werken. Door de eigen materiaaldienst kan de organisatie snel en flexibel schakelen.Functie inhoud:

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en de begeleiding van diverse (grootschalige) bouwprojecten. Je bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de vooraf gestelde doelstellingen. Om deze doelstellingen te behalen stel je planningen, inkoopopdrachten en betalings- en termijnschema's op en zorg je voor de inkoopvoorbereiding. Je beoordeelt eveneens leveranciers en zorgt ervoor dat de gegevens voor de financiële bewaking en de afhandeling van projecten kloppen. Ook het signaleren en berekenen van meer- en minderwerk behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Tot slot controleer, registreer en distribueer je documenten. Functie eisen:

We vragen van jou de volgende kwaliteiten:
  • Een afgeronde bouwkundige opleiding;
  • Een aantal jaar ervaring in een soortgelijke functie;
  • Een resultaatgerichte instelling met oog voor detail;
  • Een open en eerlijk karakter, die zegt waar het op staat.
Geboden wordt:

We bieden je graag een arbeidsvoorwaardenpakket waar jij gelukkig van word! Op basis van jouw wensen en eisen gaan we in gesprek en komen we tot een passend aanbod.Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Dordrecht, Zuid-Holland, 3312 SE
Werkvoorbereider
2500 - 3500 euro
Eminent Groep
Rotterdam, Zuid-Holland, 3032 AE
Werkvoorbereider
DOEN! Personeel
Hardinxveld-Giessendam, 3371AA
Werkvoorbereider
Artiflex
Rotterdam, 3015GD
Werkvoorbereider
Van Nes + Plaisier
Dordrecht