Adzuna logo

Uitvoerder

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Met een omzet van meer dan 200 miljoen op jaarbasis en meer dan 300 medewerkers is deze woningbouwer geen kleine jongen. Alle facetten binnen de woningbouw beheerst deze organisatie tot in de puntjes. Duurzaamheid en samenwerken staan daarbij centraal: alles om aan de wens van de klant te voldoen. Met veel innovatieve projecten uit eigen ontwikkeling staat kwaliteit bij deze aannemer voorop.Functie inhoud:

Als ervaren uitvoerder heb je dagelijks de leiding over een project en ben je eindverantwoordelijke voor de kwaliteit hiervan. Je ziet toe op een ordelijke bouwplaats en je zorgt voor de aanwezigheid van voldoende materialen. Je bepaalt en bewaakt in overleg met de projectleider en werkvoorbereider de inzet van productiemiddelen en draagt zorg voor tijdige aanwezigheid. Ook instrueer en coach je bouwplaatsmedewerkers met betrekking tot de realisatie van het bouwwerk. Overkoepeld bewaak je de voortgang van het bouwwerk binnen vastgestelde tijdsafspraken en ben je verantwoordelijk voor een optimaal kwaliteitsniveau van het bouwwerk conform de contractuele afspraken met opdrachtgevers.Functie eisen:

Naast een afgeronde opleiding richting Bouwkunde, beschik je over meerdere jaren ervaring als uitvoerder, bij voorkeur in de (complexe) woningbouw. Je weet hoe het is om de bouwplaatsmedewerkers op een correcte en duidelijke manier aan te sturen. Je bent daarnaast ook punctueel en resultaatgericht en weet hoe je succesvol een bouwproject oplevert. Geboden wordt:

We gaan graag met jou in gesprek, om op basis van jouw wensen en eisen een sterk arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder
Artiflex
Capelle aan den IJssel, 2909VA
Uitvoerder
Kracht Recruitment
Delft, 2624 AV
Uitvoerder
Artiflex Capelle aan den Ijssel
Capelle aan den IJssel
Uitvoerder
Eminent Groep
Zegveld, Utrecht, 3474 JD
Uitvoerder
Kracht Recruitment
Zuid-Holland