bijv. baan, bedrijf, titel
bijv. plaats, provincie of postcode
uitgebreid zoeken »

Data Scientist in Zuid-Limburg (Python, R, Docker)

Plaats:
Maastricht
Bedrijf:
Careervalue

Solliciteren

Voor mijn klant in Zuid-Limburg ben ik opzoek naar een Data Scientist met 3+ jaar ervaring binnen Big Data. De organisatie werkt voor verschillende mooie nationale en internationale opdrachtgevers en hiervoor mag je verschillen Machine Learning en Artficial Intelligence projecten oppakken samen met jouw team. In deze rol zal je ook de junioren binnen het team coachen, maar vooral ga je zelf hands-on aan de slag.

Bij onze opdrachtgever ligt er veel focus op de persoonlijke ontwikkeling en groei van haar medewerkers. Elke vrijdagmiddag is er een kennissessie om elkaar te informeren over nieuwe technieken en ontwikkelingen. Je krijgt veel ruimte om certificaten te behalen die belangrijk zijn voor jouw technische vakgebied. Daarnaast krijg je trainingen op het gebied van soft-skills en andere zaken die belangrijk zijn voor je loopbaan.

\n

Als Data Scientist duik je in de wereld van online data. Wat gebeurt er allemaal bij de klant? Welke patronen zie je? Welke conclusies kunnen wij daaruit trekken? Met die vraagstukken houd jij je bezig en dat is essentieel voor de klanten.

Je komt per project terecht in een scrum team en gaat aan de slag gaan met analytische projecten. Uiteraard wordt er verwacht dat je goed naar de klanten luistert en dat je ze op een professionele manier te woord kan staan. Er wordt kennis gevraagd van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Je komt hier terecht in een informele werksfeer, waar men uiteraard wel professioneel te werk gaat.

Zoals gezegd ga je hands-on aan de slag met verschillende Machine Learning en Artificial Intelligence projecten, maar zal er van jou ook een coachende rol worden verwacht met jouw ervaring.

\n

- Wo-diploma (bijv. informatica, computer science, wiskunde, econometrie);
- Minimaal drie jaar aantoonbare werkervaring als Data Scientist of Data Engineer;
- Ervaring met Machine Learning-technieken, databases en visualization tools;
- Ervaring met het programmeren van talen zoals Python en R;
- Ervaring met SQL, MongoDB en PostgreSQL zijn een pre;
- Ervaring met Git, CI/CD zijn een pre;
- Sterke communicatieve vaardigheden.

\n

De arbeidsvoorwaarden zijn hier helemaal prima van salaris, 13de maand, pensioen, veel opleidingsmogelijkheden tot het beginnen met een jaarcontract.

Interesse? Neem dan contact op met Patrick Beyer via telefoon op: 06-21341545 of via mail op: patrick@careervalue.nl.

Solliciteren

Vergelijkbare vacatures
Bij het aanmaken van een Job alert ga je akkoord met Adzuna's Gebruiksvoorwaarden, Privacyverklaring en gebruik van Cookies.
Data Scientist – Maastricht | Maastricht - Maastricht

Star Apple, Maastricht
€ 2.500 - € 3.300 p/m
Maastricht, Limburg
meer over deze vacature »

Scientist

Zendkracht
5000 >
Nunhem, 6135KR
meer over deze vacature »

R&D Engineer

Eminent Groep
Heerlen, Limburg, 6411BV
meer over deze vacature »