Adzuna logo

Schoonmaakmedewerker EES BUNG

Plaats: Ees
Bedrijf: SelectiePunt
Solliciteren
Onze opdrachtgever heeft sinds 1972 ervaring met alle mogelijke schoonmaakdisciplines. Met meerdere vestigingen in het land hebben wij ruim 1600 medewerkers in dienst die zorgen voor een schone, gezonde en prettige omgeving bij onze opdrachtgevers. Wij zorgen voor het gevoel van écht schoon. Wij werken vanuit onze kernwaarden: flexibel, écht doen, ervaren en loyaal.
Wij zijn trots op de kwaliteit die we met onze teams leveren en snappen dat die kwaliteit begint en eindigt bij onze medewerkers. Daarom investeren we veel in de instructies, ontwikkeling én gezondheid van onze medewerkers. Persoonlijke aandacht gaat daarbij hand in hand met het gezamenlijk vieren van successen. Zo leveren we schoonmaakonderhoud en ongediertebestrijding om trots op te zijn. Elke dag weer.\nZoek jij een leuke parttime baan als schoonmaakmedewerker en wil je goed verdienen? Houd jij ervan de puntjes op de i te zetten en zorg jij met jouw oog voor detail voor een smetteloze omgeving? Dan is dit misschien een baan voor jou.

Wij zoeken per direct een gemotiveerde collega voor de schoonmaak van een bungalowpark in Ees. Je maakt schoon maandag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het schoonmaken van toiletten, bungalowhuisje en het zwembad.

Heb je interesse in een leuke baan waar je goed kan verdienen die je goed combineren met bijvoorbeeld een gezin of studie? Solliciteer dan direct of bel ons op gelijk op.\nJe bent betrouwbaar.
Je spreekt goed Nederlands.
Je bent gastvrij en zorgt voor een schone bungalow.
Zelfstandig.
Collegiaal.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Medewerker Receptie in Ees
Landal
Ees, 9536 PA
Schoonmaakmedewerker
FID Uitzendbureau
Erm, Drenthe, 7843RM
Schoonmaakmedewerker
Alja Schoonmaak
Emmen
Schoonmaakmedewerker
FID Uitzendbureau
Emmen, Drenthe, 7821AG
Schoonmaakmedewerker
FID Uitzendbureau
Klijndijk, Drenthe, 7871PM