Adzuna logo

Allround Landmeter

Plaats: Breda
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

De organisatie; een Brabants ingenieursbureau op het gebied van grond-, weg- en waterbouw, kenmerkt zich door een open cultuur met persoonlijke aandacht voor zowel haar klanten als haar medewerkers. Door een unieke samenstelling van kennis en ervaring in verschillende disciplines worden krachten gebundeld en indrukwekkende projecten gerealiseerd. Of het nu gaat om het ontwerpen van riolerings en/of verhardingsvraagstukken of landmeetkundige werkzaamheden. Binnen de organisatie is volop ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling van de medewerkers. De organisatie typeert zich door een professionele aanpak met jeugdige en informele sfeer. Met een platte organsatiestructuur is er weinig afstand tussen de collega's en kent men elkaar.Functie inhoud:

Voor onze mooie opdrachtgever zijn wij opzoek naar een landmeter die kadastrale metingen kan uitvoeren en wellicht ook zelf verwerken. Wanneer je hierin ervaring hebt is dat zeker een pré. Deze functie houdt in dat je zelfstandig landmeetkundige werkzaamheden uitvoert. Ook is het communiceren met de opdrachtgever één van de taken die er bij kan horen. Met behulp van GPS en Total Station doe je diverse metingen. Naast kadastrale metingen kunnen dat ook topografiemetingen en DTM-metingen zijn.

Interesse? Neem contact op met Edwin Wendrich, 06 - 81 45 20 11, e.wendrich@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • Affiniteit met landmeetkundige werkzaamheden

  • Een diploma MBO of HBO-civiele techniek en/of landmeten op zak

  • Kennis van verschillende meettechnieken (GPS, Total Station, scannen, digitaal waterpasinstrument e.d.).

  • Eventuele aanvullende kennis van Civil 3D en GIS pakketten is een pré

Geboden wordt:


  • Afwisselende uitdagende functie

  • Uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Een prettige werksfeer binnen een kleine organisatie

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

(Allround) Landmeter
Fugro
Breda
Allround Landmeter/ Maatvoerder
Eminent Groep
Dongen, Noord-Brabant
Landmeter/ Maatvoerder
Eminent Groep
Roosendaal, Noord-Brabant
Landmeter/ Maatvoerder
Eminent Groep
Stampersgat, Noord-Brabant
Landmeter Tekenaar Infra
Eminent Groep
Rijen, Noord-Brabant