Adzuna logo

Junior Calculator/Werkvoorbereider

Plaats: Noord-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
De aannemer is gevestigd in Amsterdam en heeft ook de Amsterdamse mentaliteit. Ze zijn recht door zee en afspraak is afspraak. Met 25 collega's wordt er elke dag hard gewerkt aan de uitdagende projecten. Geen project is hetzelfde. Ze zijn namelijk specialist in renovatie, onderhoud, funderingsherstel en splitsingswerkzaamheden. Functie inhoud:

Jij bent (mede-)verantwoordelijk voor de calculatie en werkvoorbereiding voor diverse renovatie/verbouwingen in regio Amsterdam. Tot jouw taken behoort o.a. het zelfstandig doen van opnames, aanvragen offertes, samenstellen van begrotingen, bijhouden meer-minderwerk, maken en controleren van planningen en bestellen van materialen. Er is een grote variatie in de werken. Denk aan onderhoud aan een particulier grachtenpand. Dit pand was zeer lastig te bereiken. De werkzaamheden waren o.a. een nieuw dak, behandelen van metselwerk, houtrot, nieuwe dakgoot, nieuwe kozijnen, etc. Andere voorbeelden zijn het renoveren van badkamers in een grachtenpand, nieuw dakluik voor een woning, nieuw plafond met gipsplaten, etc.Functie eisen:

  • Jij hebt je opleiding MBO/HBO Bouwkunde (bijna) afgerond
  • Minimaal 1 jaar werkervaring als calculator/werkvoorbereider (bijv. uit stages)
  • Woonachtig in regio Amsterdam
  • Je hebt vooral heel veel zin om aan de slag te geen en veel ervaring op te doen vanuit de verschillende projecten!
Geboden wordt:

Een mooie baan bij een groeiende aannemer uit Amsterdam. De grote variëteit in projecten zorgt ervoor dat jij je continue ontwikkelt. Uiteraard hoort er een passend salaris bij, afhankelijk van de ervaring die je al met je meebrengt.Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Calculatorwerkvoorbereider
2500 - 3500 euro
Eminent Groep
Amsterdam, Noord-Holland, 1042 AG
Werkvoorbereider infra
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Alkmaar, Noord-Holland, 1824 HV
Junior calculator
2500 - 3500 euro
Eminent Groep
Heemstede, Noord-Holland, 2102 LK
Junior servicemonteur
Artiflex Gorinchem
Amsterdam
Junior servicemonteur
Artiflex Gorinchem
Haarlem