Adzuna logo

Tekenaar in Westland

Plaats: Naaldwijk
Type contract: Vast
Westland Wens
Solliciteren

Techniek / BouwOnze opdrachtgever is al geruime tijd een grote speler in de machinebouw, waarbij zij kwalitatieve hoogwaardige machines en systemen leveren. Zij maken diverse klant specifieke machines die ingezet worden in verschillende segmenten, waarbij er verschillende unieke projecten worden geleverd. Wegens een groei van de organisatie is onze opdrachtgever op zoek naar versterking voor de afdeling.Wat ga je doen als Tekenaar ?

Je werkt op de engineeringsafdeling nauw samen met verschillende disciplines. Projecten worden aangestuurd door de Projectleider en wordt hierbij ondersteund door de Sales Engineer. Gezien er klant specifieke worden ontwerpen en geproduceerd, is het van belang als Tekenaar / Constructeur veel contact te onderhouden met de Projectleider en Sales Engineer. In de functie Tekenaar / Constructeur ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor ontwerpen van de klant specifieke machines. Op de locatie is ook een werkplaats aanwezig waar de machines geproduceerd worden. Dit maakt dat de ontworpen machines ook direct tastbaar worden. De verantwoordelijkheden die je hebt binnen de functie Tekenaar / Constructeur zien er als volgt uit:

Ontwerpen van maatwerk machines;
Uitwerken van concepten en ideeebn;
Development van bestaande systemen;
Maken van berekeningen voor de lopende projecten;
Nauw samenwerken met de commissioning / uitvoering de machines;
Uitwerken van detailtekeningen.Wat breng je mee?

Een afgeronde HBO opleiding in de richting van Werktuigbouwkundige of Mechatronica;
Werkervaring als Mechanical Engineer,
Tekenaar/Constructeur of Design Engineer;
Communicatief vaardig zijn, in zowel het Nederlands als in Engels;
Goed kunnen samenwerken;
Zelfstandig kunnen werken.Wat krijg je ervoor terug?Waar vind je deze uitdaging

Westland Werving en Selectie neemt Westlandse bedrijven het werving en selectie traject uit handen wanneer zij op zoek zijn naar de juiste kandidaat voor hun openstaande vacature. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat het ons weten! Wanneer wij kansen zien bij onze klanten nodigen wij u uit voor een persoonlijk gesprek. Wij gaan uiteraard discreet met uw gegevens om. En dragen u zo nodig anoniem voor bij onze klanten. Bent u na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Twijfel dan niet en reageer!We zijn weer online! Westland Werving en Selectie helpt je nf3g beter en sneller op de nieuwe website, kijk nu op www.westlandwens.nlEnthousiast, neem contact op met

Cas van Dijk (06) 43 26 21 91

Solliciteren