Adzuna logo

Uitvoerder wegenbouw

Plaats: Heemskerk
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Heb jij je strepen verdiend in de civiele techniek, ga je geen uitdaging uit de weg en ben jij de motiverende teamspeler? Maak jij het verschil en zorgt jouw aanpak ervoor dat elk project tot een succesvolle realisatie komt? Dan zijn wij voor onze relatie opzoek naar jou!
Deze partij is al bijna 180 jaar een landelijke grote speler in zowel de bouw als de civiele techniek. Een groot gedeelte van de wegen in Nederland valt onder het beheer van deze aannemer. Of het nu gaat om grote utiliteit, woningbouw of specialistische projecten, ze draait haar hand er niet voor om. Daarnaast worden ook civiele kunstwerken en projecten langs het spoor gerealiseerd. Een echte multidisciplinaire speler dus!
Ondanks de grootte van het bedrijf heerst er nog altijd een horizontale en informele werksfeer met een laagdrempelige manier van communiceren. Iedereen binnen de organisatie van hoog tot laag staat met elkaar in contact en de samenwerking is onmisbaar en voelbaar op de werkvloer en bij de projectlocaties. De samenstelling van de verschillende teams maakt dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft en een steentje bijdraagt met als uitgangspunt dat je altijd van elkaar kan leren. Jonge krachten en ervaren lieden werken samen. Zoveel mogelijk zijn teams zelfsturend waardoor iedereen meer betrokken is, wat nog meer vertrouwen wekt bij de opdrachtgevers. De sfeer op de werkvloer is belangrijk en hierin wordt veel geïnvesteerd. Met regelmaat worden er borrels en uitjes georganiseerd. Daarnaast zijn er werkgroepen waar werknemers vanuit alle lagen binnen de organisatie samenkomen om bij te dragen aan verbeteringen en vernieuwingen.
De bouw en civiele branche staat niet stil en daarom wil deze organisatie altijd innoveren en in beweging blijven. Wil jij je ontwikkelen of bijdragen aan nieuwe ideeën/ processen. Dan is dat meer dan welkom. Het volgen van vakinhoudelijke opleidingen en cursussen behoort tot de mogelijkheden. Oftewel, wil jij aan de slag met grote aanzienrijke projecten voor een grote ambiteuze aannemer, reageer dan direct!Functie inhoud:

Als uitvoerder werk jij van a tot z mee aan de realisatie van grote asfalteringsprojecten. Je werkt aan verschillende kleine en middelgrote projecten, zoals aanleg en onderhoud van aansluit- en verbindingswegen maar ook aan binnenstedelijke projecten aangaande wegen en riolering.
De kernactiviteiten zijn gericht op de aanleg, onderhoud en reconstructie van (snel) wegen, vliegvelden en bedrijfsterreinen en het inrichten van de openbare ruimte.
Jij denkt mee met de voorbereiding en ondersteunt bij de planning. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor partners, de bedrijfsleider en de verschillende onderaannemers. Jij bent een echte teamspeler, motiveert jouw team en weet ervoor te zorgen dat alle verwachtingen duidelijk zijn en bewaakt alle grenzen van het project zoals tijd, risico en kwaliteit en budget.
Vanwege de toename van werken met innovatieve contractvormen is het een pré dat je als uitvoerder om kan gaan met de bijbehorende methodiek zoals UAV-GC.
Wat vinden wij nog meer belangrijk voor deze functie:

 • Je hebt ervaring met verhardingsprojecten en bij voorkeur ook binnenstedelijke ervaring opgedaan

 • Je hebt asfaltkennis

 • Als uitvoerder beschik je over uitstekende leidinggevende kwaliteiten en een resultaat- en klant gerichte houding

 • Efficiënte organisatie van mensen, materieel en materiaal

 • Zorgen voor de correcte uitvoering van de projecten en/of deelprojecten binnen de vastgestelde planning en begroting

 • Overleggen aan en rapporteren aan de projectleider

 • Toezicht houden op de uitvoering van werkzaamheden en de op jou toegewezen medewerkers en onderaannemersInteresse? Neem contact op met Robin Koggel, 06 - 30 39 16 82, r.koggel@eminentgroep.nl
Functie eisen:

Deins je niet terug voor grote aanzienlijke projecten, herken jij jezelf in onderstaande aspecten en heb jij een passie voor asfalt. reageer dan direct!

 • HBO werk- en denkniveau

 • Ervaring met nieuwe contracts vormen(uav-GC)

 • Minimaal 2-5 jaar relevante ervaring

 • Flexibel en ambitieus

 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift

Geboden wordt:

Jij mag het volgende verwachten:

 • Een meer dan marktconform salaris

 • Mooie uitdagende projecten

 • Fijne collega's, een prettige werksfeer en een goede balans tussen werk en privé

 • Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden, Pensioen en ATV conform BOUW CAO

 • Laptop, telefoon en auto van de zaak

 • Alle gelegenheid om je te blijven ontwikkelen

 • Werken binnen een professioneel en gezellige organisatie

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder wegenbouw
2500 - 3500
Eminent Groep
Amsterdam
Uitvoerder wegenbouw
Eminent Groep
Zaandam
Uitvoerder wegenbouw
Eminent Groep
Purmerend, Noord-Holland
Uitvoerder Wegenbouw (ZZP)
Eminent Groep
Velsen Noord, Noord-Holland
Uitvoerder wegenbouw ZZP
5000 - en meer euro
Eminent Groep
Amsterdam, Noord-Holland, 1064 PA