Adzuna logo

Civieltechnisch Werkvoorbereider

Plaats: Gameren
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Je komt te werken bij een ambitieus adviesbureau op het gebied van Openbare Ruimte. Vanaf de oprichting zijn zij uitgegroeid tot een van de grootste spelers in de markt. Het team bestaat uit jonge, ondernemende adviseurs en regisseurs met een ruimtelijke achtergrond. De opdrachtgevers van deze klanten betreffen vaak overheden en andere beheerders van (openbare) ruimte zoals gemeente, provincie, Rijkswaterstaat, woningbouwcorporaties en waterschappen. Daarnaast behoort ook de private markt tot hun klantgroepen zoals projectontwikkelaars, aannemers en het bedrijfsleven.Functie inhoud:

In deze functie werk je in de ontwerp- en engineeringsfase mee aan projecten in met name het stedelijk gebied. De functie van Werkvoorbereider is binnen deze organisatie erg divers en breed. Vanaf het begin maak je onderdeel uit van het projectteam. Dit projectteam bestaat verder uit een aantal adviseurs. Op basis van hun input stel je zelfstandig de verschillende integrale ontwerpen op. Deze vormen vervolgens de basis voor de door jou op te stellen aanbestedingsdocumenten (RAW bestek of UAV-GC contract). Je werkt hierbij onder leiding van een ontwerp- of projectleider. Daarnaast neem je afhankelijk van de aard en omvang van het project deel aan interne en externe projectteam overleggen.

Zie jij jezelf graag in deze functie? Neem dan contact met mij op en ik licht je graag verdere informatie over de vacature toe!

Interesse? Neem contact op met Sten Knol, 06 - 18 73 33 57, s.knol@eminentgroep.nl
Functie eisen:

Voor ons ben je de ideale kandidaat wanneer je beschikt over het volgende:

  • Een afgeronde civieltechnische MBO-opleiding

  • Ervaring met Autocad/Microstation en met RAW- systematiek of bereid hier een opleiding in te volgen

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

  • Proactief, communicatief sterk en flexibel

Geboden wordt:


  • Marktconform salaris

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Mogelijkheid tot auto van de zaak

  • Doorgroeimogelijkheden intern

  • Mogelijkheid om vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling door te maken

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Civieltechnisch Tekenaar
2200.00 - 3500.00 EUR per month
Nivel
Gorinchem
Junior civieltechnisch kostendeskundige
Arcadis Global
's Hertogenbosch
Werkvoorbereider civiel
2500 - 3500
Eminent Groep
Tilburg
Civieltechnisch ontwerper, Stedelijke ontwikkeling
Arcadis Global
's Hertogenbosch