Adzuna logo

Werkvoorbereider civiel

Plaats: Rhoon
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Ga jij voor dit gezellige, groeiende en duurzame bedrijf aan de gang? Onze opdrachtgever is 30 jaar geleden samen met zijn vrouw begonnen in de aannemerij. Na de overname van een andere aannemer en de succesvolle groei zijn er tegenwoordig ook vestigingen in Emmeloord en Almere. Een echt Flevolands bedrijf dus! De centrale ligging van alle locaties zorgt er voor dat ook projecten in de omliggende provincies uitgevoerd kunnen worden.
Met haar (ca. 80) medewerkers voert deze aannemer werkzaamheden uit in verschillende disciplines van civiele techniek. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. aanleg van rioleringen, straatwerk, asfaltconstructies en uitvoering van grondwerk en onderhoudswerk.Door het aannemen van omvangrijke klussen, maar ook de kleinere opdrachten is er een mooie diversiteit ontstaan in de uit te voeren werkzaamheden. Dat zorgt ervoor dat werken voor deze middelgrote speler interessant blijft. Jij kan je waar gewenst helemaal toespitsen op jouw werkzaamheden, maar daarentegen ook groeien in de breedte en hoogte van de organisatie. Als werkgever is deze aannemer sterk om jou te laten ontdekken waar je goed in bent en jezelf te ontplooien en/of te versterken. Functie inhoud:

Als werkvoorbereider civiel ben je verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van de uit te voeren civiele projecten, rekeninghoudend met tijdslimieten, budgetten en technische specificaties. Je werkt conform projectdoelstellingen en klanteisen, binnen de richtlijnen van werkgever en volgens vastgestelde kaders en de wettelijke bepalingen. Je draagt zorg voor effectieve en efficiënte werkmethoden, je toetst de werken aan de hand van contractstukken en zorgt voor het uitwerken, monitoren en eventueel tijdig bijsturen van gedetailleerde projectplanningen. Je bent daarbij een belangrijk aanspreekpunt binnen het projectteam en richting de diverse stakeholders.

Interesse? Neem contact op met Edwin Wendrich, 06 - 81 45 20 11, e.wendrich@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • MBO/ HBO diploma of gelijkwaardig (civiele achtergrond)

  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie

  • Kennis van AutoCAD

  • Ervaring met contract vormen (UAV-GC / RAW)

  • Zelfstandige en flexibele instelling

Geboden wordt:


  • Een functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en genoeg ruimte voor eigen inbreng

  • Goede werksfeer binnen een ambitieus en gemotiveerd team

  • Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO

  • Een marktconform salaris

  • Bedrijfsauto behoort tot de mogelijkheden

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider Civiel
Maandag®
Rotterdam
Werkvoorbereider Civiel
2800 - 4000
WR.nl Solliciteren
Oud-Beijerland
Werkvoorbereider civiel
Eminent Groep
Spijkenisse, Zuid-Holland, 3201 AC
Werkvoorbereider Civiel
Qualified People
Rotterdam, 3356LL
Werkvoorbereider Civiel
Eminent Groep
Gouda, Zuid-Holland