Adzuna logo

Voorman

Plaats: Vlaardingen
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Voor een middelgrote aannemer, actief in het westen van het land, zijn wij op zoek naar een voorman voor de projecten in de civiele techniek. De voornaamste werkzaamheden vinden plaats in het grondverzet, bouw- en woonrijp maken, reconstructies, wegenbouw, rioleringen, aanleg bruggen en baggerwerkzaamheden. Kortom, deze aannemer voert veel diverse werkzaamheden uit, waardoor werken voor deze aannemer betekent dat je een veelzijdige functie zal beoefenen.
Binnen het bedrijf zijn ongeveer 100 medewerkers werkzaam en is er sprake van een platte structuur. Doorgroeien is zeker een mogelijkheid bij deze aannemer. Binnen het bedrijf staan medewerkers voorop en willen ze daarom elke medewerker de kans geven zichzelf verder te ontwikkelen en door te groeien naar een andere functie. Functie inhoud:

Als voorman aan de slag gaan bij deze aannemer betekent dat jij samen met het team de dagelijkse werkzaamheden verricht op de verschillende projecten binnen de civiele techniek. Je zal werken aan projecten van gemiddeld een aantal weken tot aan meerdere maanden. Hierbij stuur je het team aan samen met de uitvoerder en doe je dit op een prettige wijze. Tijdens afwezigheid van de uitvoerder geef jij de sturing aan het team. Dagelijks rapporteer je naar de uitvoerder over de voortgang van de werkzaamheden. Dagelijks of klein onderhoud van het materieel pak jij ook op. Bovendien neem jij hier de veiligheid in acht tijdens de werkzaamheden en volg je de procedures en richtlijnen op.

Interesse? Neem contact op met Edwin Wendrich, 06 - 81 45 20 11, e.wendrich@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • Minimaal MBO werk- en denkniveau

  • Relevante werkervaring in de civiele techniek

  • In het bezit van B-VCA

  • Flexibel ingesteld

  • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken

Geboden wordt:

Werken als voorman betekent:

  • Een marktconform salaris ontvangen

  • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen

  • Werken in een informele omgeving

  • Doorgroeimogelijkheden naar een andere functie

  • Auto van de zaak of reiskostenvergoeding

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Voorman
VNOM
Rotterdam, 3065 JK
Voorman
Marktconform
The Spindle
Barendrecht, 2992SP
Voorman
LOGISTIEK24
Den haag
Voorman
Logistiek24
Den Haag, 2541 XB
Vacature Voorman Schilder
Rotterdam, 3039AA