Adzuna logo

Ontwerper / werkvoorbereider (Gemeente)

Plaats: Raalte
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Wil jij de deze gemeente en de omliggende omgeving helpen bij de nieuwe civieltechnische inrichting en een bijdrage leveren aan het uitwerken hiervan? Dan ben jij straks wellicht de nieuwe medewerker van de afdeling die alle civieltechnische (her)inrichtingsprojecten in de openbare ruimte van de gemeente realiseert. Binnen deze gemeente heerst een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Iedere ontwerper/werkvoorbereider is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen project in samenwerking met een projectleider en mogelijk een collega-ontwerper/werkvoorbereider. Wil jij structureel deel uit maken van een Gemeente en voel jij je thuis in een moderne en flexibele werkomgeving? Reageer dan nu!Functie inhoud:

Als ontwerper/werkvoorbereider civiele techniek werk je samen met de projectleiders binnen de gemeente. Daarnaast heb je nauw contact met de opzichters en uiteraard je collega- ontwerpers/werkvoorbereiders. Je bespreekt complexe civiel gerelateerde onderdelen binnen gemeentelijke projecten in de openbare ruimte en gaat hiervoor samen op zoek naar passende oplossingen. Denk hierbij aan de volgende projecten: reconstructies van bestaande infrastructuur, technische constructies en installaties voor rioolgemalen t.b.v. de infra, groot onderhoudsprojecten voor rioleringen, wegen en kunstwerken of de realisatie van diverse uitbreidingsplannen. Daarnaast draag je ook zorg voor de bijbehorende bestekken, calculaties en aanbesteding voor de uitvoering. Tot slot is het eventueel mogelijk om voor enkele kleine projecten als (jr.) projectleider te fungeren.

Interesse? Neem contact op met Lars van Schooten, 06 - 41 60 77 70, l.vanschooten@eminentgroep.nl
Functie eisen:


 • Een afgeronde HBO opleiding civiele techniek/Infra

 • Minimaal 3 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

 • Ervaring met Microstation/Autocad

 • Kennis van RAW-systematiek incl. bestekprogramma (Bakker & Spees)

 • Basiskennis van overheidsdiensten

 • Proactieve en zelfstandige werkhouding

 • Communicatief en sociaal goed onderlegd

Geboden wordt:

Het betreft een uitdagende functie binnen de civieltechnische afdeling van de gemeente waar volop ruimte is om je persoonlijk te ontwikkelen en waar je samen gaat werken binnen een professioneel en sociaal team. Afhankelijk van je ervaring, opleiding en competenties kom je in de volgende voorwaarden terecht:

 • Bruto maandsalaris tussen de €3.500,- en €4.200,- per maand

 • 36-urige werkweek met een grote mate van flexibiliteit

 • Werken in, en voor, de gemeentelijke projecten waarin je zelf woont

 • Mogelijkheid om jezelf persoonlijk en vakinhoudelijk te ontwikkelen

 • Deelnemen aan cursussen en/of opleidingen

 • Overige arbeidsvoorwaarden conform regelingen en cao gemeente

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Ontwerper
Voort
Zwolle, Overijssel
Ontwerper
Voort
Overijssel
Klantenservicemedewerker gemeente
2442
Aethon
Zwolle, 8011 TM
Ontwerper wegen
Witteveen+Bos
Deventer, OV