Adzuna logo

Planner

Plaats: Nederland
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Onze opdrachtgever betreft een civiele aannemer actief in de grond- weg en waterbouw.Een professionele en uitdagende werkomgeving combineren met een plezierige werkomgeving zijn belangrijke uitgangswaarden. Naast het werken aan gevarieerde en prestigieuze projecten, werk je ook aan jouw toekomst binnen een gezond en gerenommeerd bedrijf.Functie inhoud:

Onze opdrachtgever betreft een civiele aannemer actief in de grond- weg en waterbouw.Een professionele en uitdagende werkomgeving combineren met een plezierige werkomgeving zijn belangrijke uitgangswaarden. Naast het werken aan gevarieerde en prestigieuze projecten, werk je ook aan jouw toekomst binnen een gezond en gerenommeerd bedrijf.

Als planner bent u een spin in het web. U zorgt ervoor dat mensen en machines op de juiste en efficiënte manier worden ingezet. Uw juiste planning is van groot belang in de uit te voeren projecten.

Functieomschrijving:- U stelt lange termijnplanningen (6 weken) op in overleg met de projectleiders en uitvoerders;- U verzorgd de planning voor mens en materieel;- U onderhoud dagelijks contact met de uitvoerders over de invulling van mensen en machines op de werken- Wanneer nodig, dan zorgt u voor het bijstellen van de dagelijkse planning- U Voorziet in de informatiebehoefte bij uitvoerders en medewerkers en hebt inzichtelijk waar u uw collega’s en materieel hebt ingezet;- U draagt zorg voor een juiste planning en de invoer ervan in het financiële systeem- Wanneer nodig zorgt u voor extra mensen en/of machines op de werken in overleg met de uitvoerders, u houdt hier altijd rekening mee- U hebt te maken met afwijkende werkzaamheden zoals het verrichten bij calamiteiten betreft gladheidsbestrijding.- U houdt toezicht op orde en netheid op de bedrijfslocatie

Interesse? Neem contact op met Edwin Wendrich, 06 - 81 45 20 11, e.wendrich@eminentgroep.nl
Functie eisen:

- MBO / HBO werk- en denkniveau- VCA voor leidinggevenden- Rijbewijs BE- Enige jaren ervaring in soortgelijke functie en branche- Overwicht op uitvoerend personeel en derden- Een flexibele mentaliteit ten aanzien van o.a. werktijden en mobiliteit- StressbestendigGeboden wordt:

- Afwisseling en uitdaging in de werkzaamheden

- Goede werksfeerbij een gezond ondernemend bedrijf

- Ruime opleidingsmogelijkheden

- Passend salaris op basis van ervaring en werkniveau

- Een baan met hoge mate van zelfstandigheidOver het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Planner
2500 - 3100
Get Work B.V.
De Meern
Planner
VNOM
's-Gravenhage, 2523 EC
Planner
2500 - 3100 € Per Maand
Get Work
De Meern, Utrecht
Planner
VNOM
Rotterdam, 3052 TL
Planner
VNOM
Schiedam, 3111 NP