Adzuna logo

Tekenaar/ ontwerper

Plaats: Moerdijk
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Het betreft een grote landelijke speler, waar je de mogelijkheid krijgt om je professionele carrière te starten. Dit ingenieurs- en adviesbureau adviseert in de inrichting en het beheer van de buitenruimte. Het werkveld bevindt zich in zowel het stedelijk- als het landelijk gebied en omvat nieuwe aanleg, renovatie of herinrichtingsprojecten. De professionele werksfeer en korte lijnen kenmerken deze organisatie. Functie inhoud:

Als tekenaar/ontwerper ben jij onmisbaar voor de projectleider en zijn team. Voor verschillende projecten draag jij zorg voor de bestekken en de ontwerpen. Jij hebt geen moeite om te switchen tussen meerdere aspecten van jouw functie. Enerzijds ben je bezig met het volledig ontwerp en de bestekken die gemaakt moeten worden. Anderzijds fungeer je gedeeltelijk als projectleider. Je gaat om tafel met klanten en overige betrokkenen binnen de projecten. Dit is een kleine greep uit de taken en verantwoordelijkheden die mogelijk zijn in de functie van tekenaar/ ontwerper, afhankelijk van jouw ervaring en prestaties kan dit takenpakket uitgebreid worden.

Interesse? Neem contact op met Edwin Wendrich, 06 - 81 45 20 11, e.wendrich@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • Een afgeronde MBO of HBO opleiding civiele techniek

  • Minimaal 1 tot 3 jaar relevante werkervaring als ontwerper

  • Kennis van het programma AutoCAD

  • In het bezit van een rijbewijs B

Geboden wordt:


  • Marktconform salaris

  • Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Mogelijkheid tot een vast contract

  • Mogelijkheid om door te groeien binnen een toonaangevend ingenieursbureau

  • Het volgen van cursussen en/of opleidingen m.b.t. je functie

  • Auto van de zaak

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Tekenaar / Ontwerper
Connetix Nederland
Dordrecht, 3316 EH
Tekenaar / Ontwerper
2400 - 3300
Connetix
Dordrecht
Tekenaar/Ontwerper Civiele Techniek
Voort
Breda, Noord-Brabant
Ontwerper
2700 - 3100
Connetix
Ridderkerk
Designer
Vermaat
Roosendaal