Adzuna logo

Uitvoerder Groen

Plaats: Terneuzen
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Voor een landelijke opdrachtgever, welke actief is op het gebied van de inrichting en het onderhoud van de openbare ruimte in Nederland, zijn wij op zoek naar een voorman GWW. Met meer dan vijf vestigingen in het land zijn zij een van de grootste spelers in de groen en infra. Duurzaam kwaliteitsbeheer en vakkundige inrichting van de openbare ruimte zijn kenmerken van deze organisatie. Daarnaast heerst er een prettige bedrijfscultuur, waarbij ze volledig inzetten op de kennis en kunde van de medewerkers.Functie inhoud:

Ben jij een uitvoerder ie stevig in zijn schoenen staat? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Deze relatie verzorgt het groen voor overheidsinstanties, gemeenten en instellingen. Je kunt ze vinden in parken, landschappen, speelplekken en langs wegen. De werkzaamheden in het groen zijn te verdelen in vier specialisaties: aanleg, onderhoud, bomen en reiniging en onkruidbestrijding.
Als uitvoerder ben jij de drijvende kracht achter de projecten voor de opdrachtgever. Denk hierbij aan het verzorgen van het juiste materiaal en de personeelsplanning. Ook het toewijzen van werkzaamheden, aanlevering van bouwtekeningen en ontwerpen en het aansturen van eventuele onderaannemers valt hierbinnen.
Daarnaast zorg je ervoor dat de administratie up-to-date blijft en controleer je de uitgevoerde werkzaamheden. Ook draag jij er zorg voor dat er ten alle tijden gewerkt wordt volgens het kwaliteits- en veiligheidssysteem. Kortom jij zorgt ervoor dat het uit te voeren project een succes wordt.

Interesse? Neem contact op met Lars van Schooten, 06 - 41 60 77 70, l.vanschooten@eminentgroep.nl
Functie eisen:


 • MBO Civiele Techniek

 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in de groenvoorziening

 • Kennis van RAW systematiek, UAV-gc en beeldbestekken (pré)

 • Flexibel en gemotiveerd

 • In het bezit van rijbewijs B

Geboden wordt:


 • Goed salaris

 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Zeer diverse job

 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en/of cursussen

 • Mogelijk een auto van de zaak

 • Zeer prettige werkomgeving

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder infra
2500.00 - 4500.00 EUR per month
Nivel
Sas van Gent
Uitvoerder
Positon
Goes
Uitvoerder
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
Terneuzen, Zeeland, 4531 CG
Uitvoerder
Propylon
Regio Zeeland
Uitvoerder
Propylon
Zeeland