Adzuna logo

Projectmedewerker Bodem

Plaats: Nederland
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Al tijdenlang is deze veelzijdige aannemer toonaangevend in het technische landschap. Momenteel zijn zij voor een vestiging in het zuiden van het land op zoek naar een projectmedewerker bodem. Met hun projecten, materieel en werkzaamheden bieden ze iedere werknemer alle mogelijkheden om zich te (blijven) ontwikkelen. Innovatie is dan ook een sleutelwoord geworden in hun hedendaagse bedrijfsvoering, naast bijvoorbeeld klassieke kernwaarden als kwaliteit en vakmanschap.
Voor verschillende opdrachtgevers voert deze aannemer zowel landelijk als buiten de landsgrenzen projecten uit binnen verschillende disciplines in de techniek. Ze gaan op een vooruitstrevende wijze te werk en proberen een constante toegevoegde waarde te creëren voor mens & maatschappij.
Wil jij een significante bijdrage leveren aan deze toegevoegde waarde? Lees dan snel verder!Functie inhoud:

Als projectmedewerker bodem is jouw functie een veelzijdige! Je bent nauw betrokken bij projecten die bijvoorbeeld bouwrijp maken betreffen of waar de grond gesaneerd wordt, en hebt hierbij veelal zelf de vrijheid om je werkzaamheden in te vullen.
Je bent werkzaam binnen het team dat zich bezighoudt met bodem en grond in de breedste zin van het woord. Je houdt je bezig met onder andere het opstellen van (grondstromen)plannen en zorgt ervoor dat logistieke planning van grondstromen voorzien is van geotechnische data. De door jou gedane werkzaamheden overleg en presenteer je regelmatig aan interne én externe belanghebbenden, zoals de projectleider, opdrachtgever en/of (onder)aannemers.
Hier houden je werkzaamheden echter niet op, want gedurende de uitvoerende fase van projecten ben jij te vinden op locatie, waar je aanwezig personeel instrueert en aanstuurt conform de opgestelde plannen en planning. Daarnaast werk jij en zorg je ervoor dat er gewerkt wordt conform het Besluit bodemkwaliteit!
Ben jij de veelzijdige waarnaar wij op zoek zijn? Reageer dan op deze vacature en ik neem zo snel mogelijk contact met je op!

Interesse? Neem contact op met Edwin Wendrich, 06 - 81 45 20 11, e.wendrich@eminentgroep.nl
Functie eisen:


 • Een afgeronde opleiding in milieutechnische richting, minimaal op hbo-niveau

 • Ervaring in en affiniteit met de civiele techniek

 • Je bent op de hoogte van het Besluit bodemkwaliteit

 • Ambitieus en leergierig

 • Een oplossingsgerichte werkmentaliteit

 • Uitstekend kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift

 • Rijbewijs B

Geboden wordt:


 • Een uitstekend salaris conform cao, ervaring en achtergrond

 • Zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

 • Werken bij een toonaangevende bedrijf

 • Je bent omringd door gedreven professionals die elkaar naar een hoger plan tillen

 • Auto van de zaak behoort tot de mogelijkheden

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Adviseur / Projectmedewerker Bodem
2000 - 3000 € Per maand
Luma Group
Uden
projectmedewerker bodem en milieu
2500
Continu Professionals
Zwolle
Projectleider Bodem
SGS Group
Heeswijk Dinther
Projectmedewerker
2200
APS Personeelservices
Schijndel
Projectmedewerker
Or Quest
Meppel, Drenthe