Adzuna logo

Ontwerper autoCAD

Plaats: Nieuwe Niedorp
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Als jij graag aan de slag gaat voor een gezellig, informeel en succesvol bedrijf, dan pas jij zeker bij het team van onze relatie! Door de aanhoudende vraag willen zij hun team graag uitbreiden.
10 jaar geleden is de eigenaar van dit ingenieursbureau als zelfstandige begonnen. Dankzij zijn grote netwerk en de gunning van vele projecten kon hij het al snel niet meer alleen. Momenteel is een team van ca. 10 mannen en vrouwen dagelijks op kantoor bezig met het ontwerp, begeleiding, procesmanagement en de voorbereiding van civiele projecten. Doordat het niet een heel groot team is, zijn de lijnen kort en heerst er een gemoedelijke sfeer op kantoor. Motto is dan ook, iedereen is hier net zo belangrijk, en we hebben elkaar nodig om de doelen te behalen.

Dit bureau is ook een erkend leerbedrijf en hecht veel waarde aan ontwikkeling. Met regelmaat worden er cursusmomenten ingepland en iedereen heeft zijn of haar eigen persoonlijke opleidingsplan om zijn talent tot ontwikkeling te brengen. Geheel afhankelijk van jouw behoeftes worden er cursussen aangeboden welke je direct in de praktijk kan gaan toepassen.
Oftewel, heb je een passie voor civiel, voel jij je goed in een gezellig bedrijf met een 'huiskamersfeer' en wil jij je blijven ontwikkelen? Bel dan direct, dan vertel ik je graag nog meer over dit bedrijf.Functie inhoud:

Wat wordt er van jou verwacht?
Als tekenaar ben je verantwoordelijk voor de uitwerking van civieltechnische ontwerpen voor verschillende projecten. Het zijn zeer diverse toonaangevende projecten met een nadruk op binnenstedelijk ontwerp: van het woonrijp maken van een woonwijk, vervanging van riolering tot herinrichting van bedrijventerreinen. Ook kan je te maken krijgen met vraagstukken op het gebied van kadeverbeteringen en polderverlagingen. Genoeg afwisseling dus! Afhankelijk van jouw ervaring wordt jouw takenpakket samengesteld. Naast het ontwerp kan je te maken krijgen met een onderdeel van de werkvoorbereiding, oplevering en het schrijven van de bestekken.

Interesse? Neem contact op met Robin Koggel, 06 - 30 39 16 82, r.koggel@eminentgroep.nl
Functie eisen:

Voor onze opdrachtgever is het vooral van groot belang dat jij goed past binnen het team. Herken jij je in de onderstaande kenmerken, dan maken we graag kennis met jou!

 • Woonachtig in Noord-Holland

 • Open persoonlijkheid

 • Gedreven

 • Passie voor civiele techniek

 • Ervaring met AutoCAD/Microstation

Geboden wordt:

Dit bieden wij jou

 • Goed salaris ( afhankelijk van ervaring €2500- €3300)

 • Dit betreft een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever

 • Leuke uitdagende projecten

 • Veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief

 • Leuk team en prettige werksfeer

 • Goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

ontwerper autoCAD
Eminent Groep
Hoorn (NH), Noord-Holland
AutoCad tekenaar
Eminent Groep
Oosthuizen, Noord-Holland
Junior Ontwerper
In overleg
Unihorn BV
Medemblik
3D Ontwerper
Prommenz Schagen
Schagen
Verkeerskundig Ontwerper
Daan
Stompetoren