Adzuna logo

Calculator

Plaats: Zuid-Holland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Deze echte Rotterdamse aannemer beschikt inmiddels over bijna een eeuw aan ervaring binnen de bouw. In al die jaren stond en staat innovatie centraal; zowel in de manier van bouwen op de bouwplaats als in de digitalisering op de werkvloer. BIM is al volledig geïmplementeerd bij alle afdelingen in de organisatie en iedere medewerker komt wel dagelijks in aanraking met deze manier van werken. De werkzaamheden van dit familiebedrijf lopen uiteen van grote woningbouwprojecten tot kleinschalige utilitaire werken. Door de eigen materiaaldienst kan de organisatie snel en flexibel schakelen.Functie inhoud:

Als ervaren calculator ben je in staat zelfstandig een inschrijfbegroting op te stellen en af te ronden. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van kostenramingen op basis van aannames inzake materialen en constructies en je maakt prijsberekeningen tot in detail. Daarnaast breng je haalbaarheidsadviezen uit en houd je je bezig met het opstellen van bestekken en begrotingen. Je beoordeelt begrotingen van derden en je overlegt regelmatig over calculatie aspecten met de bedrijfsleider, projectleider en uitvoerders. Verder houd je je, als vanzelfsprekend, bezig met het maximaliseren van de efficiency en kwaliteit van je eigen taakvelden en het en optimaliseren van je kennis op het vakgebied.Functie eisen:

Vanuit de opdrachtgever hebben we enkele wensen en eisen gekregen voor deze functie:
  • Je hebt een bouwkundige opleiding op zak;
  • Je hebt deze opleiding aangevuld met relevante cursussen;
  • Je werkt accuraat, zorgvuldig en doordacht;
  • Je bent collegiaal, communicatief vaardig en voelt je thuis in een familiebedrijf.
Geboden wordt:

We gaan graag met jou in gesprek om je een passend arbeidsvoorwaardenpakket te bieden. Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Calculator
TECHNICHE bv "building careers"
Schoonhoven
Calculator
Eminent Groep
Dordrecht
Calculator
2500 - 3500
Raaak Personeel
Ridderkerk
Calculator
Raaak Personeel
Ridderkerk, 2988CL
Calculator
Kracht Recruitment
's-Gravenhage, 2402NP