Adzuna logo

Werkvoorbereider GWW

Plaats: Boskoop
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een ingenieursbureau/adviesbureau. Zij zijn werkzaam binnen de civiele techniek, waarbij ze opdrachtgevers compleet willen ontzorgen in het voortraject van een opdracht. Dit doen ze door kwalitatief zeer sterk werk te leveren van initiatief- tot aan aanbestedingsfase. Doordat ze continu kwaliteit leveren blijven opdrachtgevers terugkomen. Dit heeft de nodige groei veroorzaakt, waardoor onze opdrachtgever op zoek is naar een nieuwe werkvoorbereider GWW voor de komende jaren. Het team bestaat uit een kleine 10 personen (jong team), met passie en energie voor het vak. Initiatief nemen en vrijheid in de functie zijn belangrijke aspecten binnen deze organisatie. Functie inhoud:

Samen met het ontwerpteam van deze opdrachtgever werk je aan projecten waarmee je ons land mooier maakt. Het gaat hierbij om zeer uiteenlopende projecten, zoals de reconstructie van wegen, kades en dijken, riolering, woonwijken, bedrijventerreinen, watersystemen etc. Onze opdrachtgever is voornamelijk actief voor grote aannemers, overheden, projectontwikkelaars, woningcorporaties en particuliere bedrijven.
Naast het ontwerpen kun je nog tal van andere werkzaamheden naar je toegeschoven krijgen, dit is afhankelijk van je eigen ervaring en ontwikkelbehoeftes. Onze opdrachtgever houdt van initiatiefnemers!

Interesse? Neem contact op met Sten Knol, 06 - 18 73 33 57, s.knol@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • Minimaal MBO diploma (civiele richting)

  • Minimaal 1 tot 3 jaar soortgelijke werkervaring

  • Gezonde doorgroeiambities

  • Communicatief sterk en flexibel ingesteld

Geboden wordt:


  • Marktconform salaris

  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Mogelijkheid tot auto van de zaak

  • Doorgroeimogelijkheden intern

  • Mogelijkheid om vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling door te maken

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider GWW
Eminent Groep
Leiden, Zuid-Holland
Werkvoorbereider GWW
VNOM
Montfoort, Utrecht
Werkvoorbereider GWW
Eminent Groep
Bodegraven
Werkvoorbereider GWW
Eminent Groep
Zwammerdam, Zuid-Holland
Calculator/werkvoorbereider GWW
Eminent Groep
Alphen aan den Rijn