Adzuna logo

Tekenaar civiele techniek

Plaats: Bloemendaal
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Dit middelgroot ingenieursbureau zoekt een nieuwe tekenaar om samen de projecten te gaan aanpakken. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 50 medewerkers, bestaande uit werkvoorbereiders, tekenaars, ontwerpers, directievoerders, toezichthouders en projectleiders. Er is sprake van een platte structuur, waarbij samenwerking voorop staat en ieders mening telt. Goede begeleiding staat hoog in het vaandel bij dit ingenieursbureau, zodat elke medewerker zichzelf verder kan ontwikkelen en kan doorgroeien eventueel naar andere functie(s).
Het ingenieursbureau pakt projecten op in de gehele civiele techniek, waardoor jij als tekenaar de kans krijgt aan zeer uiteenlopende projecten te werken. Projecten zoals herinrichting, reconstructies en bouw nieuwe woonwijken zijn projecten waaraan jij komt te werken als tekenaar. De projecten hebben een doorlooptijd van minimaal een aantal maanden tot aan meer dan een jaar. Wil jij graag als tekenaar deze projecten gaan oppakken? Reageer dan nu!Functie inhoud:

Als tekenaar werk je aan diverse projecten in de civiele techniek. Dit wordt zowel zelfstandig als in teamverband gedaan. De projecttekeningen die jij maakt, worden getekend conform de aanwezige standaarden. Hierbij neem je de afgesproken richtlijnen met de klant in acht. Jij draagt zorg voor de juiste kwaliteit van de tekeningen en je zorgt voor elektronische en fysieke beschikbaarheid van de tekeningen. Je lost constructieve vraagstukken op en onderhoudt benodigde projectadministratie. Waar nodig ondersteun jij jouw collega-tekenaars met projecten.
Het bedenken en uitwerken van de tekeningen doe je zowel in een team met tekenaars, werkvoorbereiders en ontwerpers, als zelfstandig.

Interesse? Neem contact op met Edwin Wendrich, 06 - 81 45 20 11, e.wendrich@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • Minimaal MBO afgeronde opleiding in de richting van civiele techniek

  • Kennis van AutoCad is een vereiste

  • Kennis van Civil3D is een pré

  • In staat om nieuwe werkzaamheden je snel eigen te maken

Geboden wordt:


  • Marktconform salaris

  • Werken in een divers team

  • Werken in een professionele werkomgeving

  • Ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling van jezelf

  • Mogelijkheid tot vast dienstverband

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Tekenaar Civiel
Connetix
Nieuw-Vennep , Noord-Holland
Tekenaar Civiel
Connetix
Nieuw-Vennep
Tekenaar Civiel
Connetix
Nieuw-Vennep
Toezichthouder civiele techniek
Witteveen+Bos
Amsterdam, NH
Toezichthouder Civiele techniek
CPS Professionals B.V.
Schiphol, 1118 CP