Adzuna logo

ZZP Uitvoerder

Plaats: Tiel
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Vanuit Eminent bieden wij ZZP-ers de nodige hulp bij het zoeken van een nieuw project. Wij beschikken over een groot netwerk. Hierdoor kom jij als ZZP-er in contact met gerenommeerde landelijke organisaties of familiebedrijven bij jou om de hoek. Jij bent goed in jouw vak, wij in het onze. Je kunt dus iedere dag doen waar jij goed in bent en waar je energie van krijgt, zonder je nog bezig te hoeven houden met acquisitie. Dat doen wij voor je. Daarnaast worden jouw facturen altijd binnen veertien dagen betaald. Alleen maar voordelen dus!Functie inhoud:

Ben jij ZZP-er en een ervaren leidinggevende in de civiele techniek, op zoek naar een nieuwe opdrachtgever? Dan is de vacature van uitvoerder zeker iets voor jou!
Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de realisatie van een of meerdere infraprojecten. Samen met de projectleider en organisatiedeskundige denk je mee in de tenderfase. Je maakt hierbij werk- en directieplanningen en zorgt voor een heldere communicatie tussen bedrijfsleiding, werkvoorbereiders en uitvoerders. Voor deze functie is het belangrijk dat je een mensgerichte instelling hebt en daarbij het maximale uit je team haalt. Uit bestaande projecten weet jij nieuwe opdrachten te halen. De kosten en opbrengsten van je projecten hou je scherp in de gaten. Uiteraard heb je oog voor de naleving van veiligheidsregels. Dit doe je in een team waarmee je samen successen gaat vieren.
Het betreft een diverse functie, waarbij je zelf de regie hebt over je eigen takenpakket.

Interesse? Neem contact op met Lars van Schooten, 06 - 41 60 77 70, l.vanschooten@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • Je hebt minimaal twee jaar ervaring in de functie van (assistent) uitvoerder

  • In het bezit van een opleiding in de civiele techniek

Geboden wordt:

Een samenwerking met Eminent biedt jou als ZZP'er flink wat voordelen:

  • Facturen worden altijd binnen veertien dagen betaald

  • Groot netwerk aan opdrachtgevers

  • Diversiteit aan spraakmakende projecten

  • Specialistisch advies omtrent ZZP-regels en wetgeving

  • Goedgekeurde modelovereenkomst

  • Inkoopvoordeel

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

ZZP Uitvoerder
Eminent Groep
Tiel
ZZP Uitvoerder gezocht
5000 - 9999
Eminent Groep
Zaltbommel
Uitvoerder (ZZP)
Eminent Groep
's-Hertogenbosch
Uitvoerder ZZP
3500 - 5000
Eminent Groep
Tiel
ZZP Uitvoerder GWW
3500 - 5000 euro
Eminent Groep
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, 5213 JE