Adzuna logo

Werkvoorbereider Civiel

Plaats: Huizen
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Ga jij voor dit gezellige, groeiende en duurzame bedrijf aan de gang? Onze opdrachtgever is 30 jaar geleden samen met zijn vrouw begonnen in de aannemerij. Na de overname van een andere aannemer en de succesvolle groei zijn er tegenwoordig ook vestigingen in Emmeloord en Almere. Een echt Flevolands bedrijf dus! De centrale ligging van alle locaties zorgt er voor dat ook projecten in de omliggende provincies uitgevoerd kunnen worden.
Met haar (ca. 80) medewerkers voert deze aannemer werkzaamheden uit in verschillende disciplines van civiele techniek. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. aanleg van rioleringen, straatwerk, asfaltconstructies en uitvoering van grondwerk en onderhoudswerk.Door het aannemen van omvangrijke klussen, maar ook de kleinere opdrachten is er een mooie diversiteit ontstaan in de uit te voeren werkzaamheden. Dat zorgt ervoor dat werken voor deze middelgrote speler interessant blijft. Jij kan je waar gewenst helemaal toespitsen op jouw werkzaamheden, maar daarentegen ook groeien in de breedte en hoogte van de organisatie. Als werkgever is deze aannemer sterk om jou te laten ontdekken waar je goed in bent en jezelf te ontplooien en/of te versterken. Functie inhoud:

Doordat dit bedrijf steeds vaker betrokken is bij de voorbereiding van projecten, zijn wij voor hen op zoek naar uitbreiding van de voorbereidende schil
Als werkvoorbereider ga jij je bezighouden met het hele proces van planvorming tot en met de begeleiding van de uitvoering van projecten. Door de zeer brede functie die jij hebt kan jij makkelijk schakelen met jouw team en met de opdrachtgevers. Jouw organisatievermogen zorgt ervoor dat alle belanghebbenden op de hoogte zijn van bijzonderheden en dat iedereen weet wat ze kunnen verwachten. Een kleine greep uit jouw werkzaamheden:

 • Het maken van bestek en tekeningen

 • Voorcalculatie en beoordeling offertes

 • Begeleiding aanbestedingprojecten

 • Overdracht naar en toezicht op uitvoeringInteresse? Neem contact op met Lars van Schooten, 06 - 41 60 77 70, l.vanschooten@eminentgroep.nl
Functie eisen:

Onze relatie is opzoek naar iemand die:

 • Zelfstandig te werk kan gaan

 • Accuraat, stressbestendig en analytisch sterk is

 • Uitstekend kan communiceren in woord en geschrift

 • In het bezit is van een afgeronde MBO/HBO diploma(HTS/Civiele techniek)

Geboden wordt:


 • Een functie met veel vrijheid, verantwoordelijkheid en genoeg ruimte voor eigen inbreng

 • Goede werksfeer binnen een ambitieus en gemotiveerd team

 • Goede arbeidsvoorwaarden conform CAO

 • Een marktconform salaris

 • Bedrijfsauto behoort tot de mogelijkheden

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Werkvoorbereider Civiel
Or Quest
Almere, Flevoland
Werkvoorbereider Civiel
Kracht Recruitment
Utrecht, Utrecht
Werkvoorbereider Civiel / Riolering
Chain
Utrecht, 3542 DA
Aankomend Werkvoorbereider Civiel
2500 - 3000
Connetix
Utrecht