Adzuna logo

Constructief tekenaar/modelleur Bekistingstechnieken

Plaats: Eindhoven
Bedrijf: Van Leeuwen P&O
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Onze opdrachtgever verzorgt de meest complexe en innovatieve ondersteuningsoplossingen voor de betonbouw in de utiliteits-, civiele en woningbouw in de gehele Benelux. Vanuit het hoofdkantoor in de regio Eindhoven zorgen Engineering, Projectmanagement en Logistiek voor de projecten in uitvoering. Door de toenemende vraag uit de markt zijn er binnen de afdeling Engineering uitdagende mogelijkheden voor een fulltime Constructief Tekenaar / Modelleur. Woorden die bij dit bedrijf passen: informele cultuur, laag personeelsverloop, goede opleidings- en doorgroeimogelijkheden, professioneel en gedegen.Functie inhoud:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het construeren en uitwerken van complexe en innovatieve betonondersteuningen. Daarbij ga je uit van de uitgebreide mogelijkheden van het bedrijfseigen systeem en vanzelfsprekend de wensen van de klant. Voor grote projecten bent je de vraagbaak voor opdrachtgevers en collega’s. Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging bij een bedrijf in het 'top-segment' van deze markt? Dan bel ons voor meer info.Functie eisen:

Je beschikt over een ideaal profiel als je bijv. HBO-Bouwkunde, werktuigbouwkunde of civiele techniek hebt gedaan en bij voorkeur affiniteit hebt met de beton- of bekistingsbranche. Ervaring met AutoCAD (2D en 3D) en rekenprogramma’s is vereist. Ervaring met Tekla (en evt. Scia) is een pré. Als persoon ben je pro-actief, communicatief en vooral oplossingsgericht. Je hebt oog voor details, maar ook in staat om een goed overzicht te houden over jouw projecten. Een goed constructief inzicht is natuurlijk vanzelfsprekend. Omdat het bedrijf ook projecten aanneemt vanuit het buitenland is kennis van bijv. Engels of Duits handig.
Het bedrijf biedt aan de juiste kandidaat een uitstekend en flexibel pakket arbeidsvoorwaarden!
Voor meer informatie: Bel met Michel van Leeuwen: 013- 514 1220Over het bedrijf:

Van Leeuwen P&O is een klein, maar gespecialiseerd personeel- en organisatie adviesbureau voor de bouwwereld in Brabant, Gelderland en Noord/Midden Limburg.
Sinds 1981 werken wij voor bouwbedrijven, projectontwikkelaars, woningcorporaties, ingenieurs- en adviesbureaus, onderaannemers, toeleveranciers e.d.
Onze kleinschaligheid staat garant voor persoonlijke betrokkenheid, m.n. bij loopbaanbegeleiding en werving & selectieprocedures. Wij zijn voortdurend op zoek naar goede kandidaten (MBO-, HBO of academisch niveau) die zelf weer op zoek zijn naar een vast dienstverband. Voor meer informatie: zie www.bouwwerk.nl.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Constructief modelleur
2500 - 3500
Werelds BV
Eindhoven, 5611 BJ
Constructief modelleur
TECHNICHE bv "building careers"
Eindhoven
Constructief modelleur
Kracht Recruitment
Eindhoven, 5628TE
Constructief tekenaar
TECHNICHE bv "building careers"
Eindhoven
Constructief modelleur
Kracht Recruitment
Eindhoven