Adzuna logo

Calculator/Werkvoorbereider

Plaats: Flevoland
Bedrijf: Propylon
Bouwjobs
Solliciteren
Deze innovatieve aannemer richt zich op hoog niveau op renovatie, groot onderhoud en planmatig onderhoud. Zij hebben een platte organisatie met korte lijnen waarbinnen ruim 300 medewerkers werkzaam zijn. Functie inhoud:

Een afwisselende functie bij een organisatie met meerdere werkmaatschappijen. Voor een van deze werkmaatschappijen zijn wij op zoek naar een Calculator/werkvoorbereider.In deze functie bestaan jouw werkzaamheden voor een groot gedeelte uit de werkvoorbereiding en wordt dit aangevuld met calculatie. Je controleert en beoordeelt technische bestekken en tekeningen van de projecten. Je berekent de benodigde materialen en materieel. Tevens maak je financiële overzichten en zorg je voor goede administratieve verwerking. Door jouw brede interesses blijf je tevens op de hoogte van recente prijsontwikkellingen. Daarnaast onderhoud je nauw contact met de klant en bouwt deze verder uit.Functie eisen:

Onze opdrachtgever vraagt of jij beschikt over:
  • MBO/HBO Bouwkunde
  • een rijbewijs B
  • relevante werkervaring opgedaan in soortgelijke functie
  • kennis van relevante wet- en regelgeving en bestek-, en kwaliteitseisen
  • gedrevenheid, enthousiasme en humor
Geboden wordt:

Bij deze onderhoudsorganisatie krijg je een uitdagende baan waarin je jezelf op persoonlijk en vakinhoudelijk gebied ruim kunt ontwikkelen. Salarisindicatie tussen € 3.000,- en € 4.000,- bruto per maand. Een leaseauto en een goede pensioenregeling.Over het bedrijf:

In de Griekse bouwkunst is Propylon de monumentale ingang van een tempel of tempelcomplex. Deze ingang symboliseert de ontmoetingsplaats waar techneuten en opdrachtgevers elkaar treffen.

Sinds 1997 is Propylon actief op het gebied van arbeidsbemiddeling van bouwkundigen en civiele techneuten op MBO, HBO en TU niveau. Om van onze kennis onze kracht te maken, zijn wij volledig gespecialiseerd in kaderfuncties binnen de bouw & civiel.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Calculatorwerkvoorbereider
2500 - 3500 euro
Eminent Groep
Almere, Flevoland, 1351 JG
Calculatorwerkvoorbereider gww
Eminent Groep
Putten, Gelderland, 3844 KR
Werkvoorbereider groen
2500 - 3500 euro
Eminent Groep
Almere, Flevoland, 1315 KT