Adzuna logo

Leerling Monteur Electra Data Infra

Plaats: Leiden
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Een bedrijf met een duidelijke visie en missie, de verantwoordelijke en betrokken medewerkers zijn de kracht van het bedrijf. Het is een sterk en krachtig bedrijf met een bijzondere structuur met een sterk wij gevoel. Dat maakt deze onderneming een werkgever die zijn medewerkers weet te motiveren en beheren. Binnen dit bedrijf heerst een no-nonsense mentaliteit, waar medewerkers een grote mate aan zelfstandigheid en medezeggenschap hebben. Stimuleren van de ontwikkeling van medewerkers op elk niveau en het bieden van interessante en uitdagende loopbaanmogelijkheden maakt dat het bedrijf lange dienstverbanden kent en een gezonde doorstroming binnen het bedrijf. Gemotiveerde medewerkers werken dagelijks aan nieuwe innovatieve en duurzame civiele projecten.
Functie inhoud:

Leerling Monteur Electra Data Infra
Ben jij klaar voor de start in je carrière, of wil je het een boost geven?
kijk jij uit naar een combinatie van werken en leren?

Eminent is op zoek naar ambitieuze elektra technici. Ben jij in bezit van een vooropleiding MBO Electratechniek en wil je graag doorgroeien in een combinatie van werken en leren? Dan is Eminent op zoek naar jou!
Wij zijn op zoek naar een Leerling Monteur Electra Data Infra.
In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor het ondersteunen van een team bij het leggen en monteren van kabels alsmede het monteren van verbindings- en aftakmoffen.
Bij wederzijdse tevredenheid ga je na ongeveer een halfjaar de opleiding Monteur Infra - Elektra/Data volgen. De totale duur van deze praktijkgerichte opleiding is gemiddeld twee jaar.


Interesse? Neem contact op met Edwin Wendrich, 06 - 81 45 20 11, e.wendrich@eminentgroep.nl
Functie eisen:


 • Minimaal afgeronde vooropleiding MBO Electrotechniek

 • Ervaring is niet vereist wel motivatie en inzet

 • Je bent leergierig en wilt heel graag werken en leren combineren

 • Bij voorkeur heb je affiniteit met de techniek

 • Je bent flexibel in omgang

 • In bezit van een rijbewijs B

Geboden wordt:


 • Deze vacature betreft een vaste baan bij onze opdrachtgever na het behalen van je opleiding krijg je een jaarcontract bij onze opdrachtgever en aansluitend een vast contract

 • Arbeidsvoorwaarden volgens het CAO

 • Salaris is afhankelijk van ervaring en competenties

 • Reiskostenvergoeding op basis van woon- en werk verkeer

 • Een leuke toekomstige werkgever die jou nu en voor de toekomst naast werkgelegenheid, ruimte geeft voor verdere groei- en ontwikkeling

 • De opleiding wordt volledig door Eminent bekostigd, bij het behalen van je diploma wordt direct een vast dienstverband aangeboden door het bedrijf waarbij je werkzaam bent. Dit traject heeft ongeveer een looptijd van twee jaar waarin je de opleiding MBO technicus elektrotechniek niveau 4 kunt behalen.


Ben je geïnteresseerd geraakt in bovenstaande vacature en wil je eerst het één en ander bespreken alvorens te solliciteren? Neem dan contact op met mij per mail of telefoon. Uiteraard ben ik ook bereikbaar via LinkedIn.
Graag kom ik met jou in contact om het inhoudelijk te bespreken en bij interesse een afspraak te maken ter kennismaking. Een afspraak buiten kantoortijden is mogelijk bij mij op kantoor of een locatie bij jou in de omgeving. Uiteraard worden alle contacten discreet behandeld.
Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder Electra
3500 - 5000
Eminent Groep
Delft
Leerling Vakman Infra
BouwBuddy
Haarlem
Leerling Vakman Infra
BouwBuddy
Lisse
Leerling Vakman Infra
BouwBuddy
Nieuw-Vennep
Leerling Vakman Infra Hoofddorp
BouwBuddy
Hoofddorp