Adzuna logo

Trainee civiel

Plaats: Oss
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

We zoeken een trainee voor een kwaliteitsgerichte, middelgrote opdrachtgever met meerdere vestigingen in het land. Hierbij staan ontwikkeling van kennis en kunde centraal. Zij geven jou de mogelijkheid om je te ontwikkelen door middel van hun ruime opleidingsmogelijkheden en carrièrekansen. Een professionele en uitdagende werkomgeving combineren met een plezierige werkomgeving zijn belangrijke uitgangswaarden.Functie inhoud:

In het traineeship krijg je de kans om kennis te maken met meerdere facetten van de organisatie. Afhankelijk van jouw wensen en ambities doe je ervaring op bij de verschillende afdelingen. De duur van het traineeship is 1 à 2 jaar. Het traineeship ziet er globaal als volgt uit: in een introductieperiode maak je kennis met medetrainees en leer je in hoofdlijnen de organisatie kennen. Vervolgens zal samen met jou een Persoonlijk Ontwikkelings Plan worden opgesteld. Hierin wordt ingezoemd in jouw ambities en interesses. Dit vertaalt zich in een meerjarenplan. Je maakt kennis maakt met meerdere afdelingen binnen de organisatie, waaronder werkvoorbereiding, calculatie en uitvoering. Gedurende deze periode krijg je de mogelijkheid om via opleidingen en cursussen je kennisontwikkeling te vergroten.

Interesse? Neem contact op met Sten Knol, 06 - 18 73 33 57, s.knol@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO of HBO opleiding Civiele Techniek.

  • Je bent een teamplayer die de ambitie heeft het beste uit zichzelf te halen.

  • Je voelt je aangetrokken tot een multidisciplinaire projectomgeving en laat zien vanuit verschillende invalshoeken een situatie te kunnen benaderen.

  • Je durft je kwetsbaar op te stellen en laat een gedreven en leergierige werkhouding zien.

Geboden wordt:


  • Zeer goede primaire en secundaire voorwaarden

  • Begeleiding in de vorm van een Persoonlijk Ontwikkel Plan

  • Voldoende ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling

  • Goede sfeer op de werkvloer

  • Mogelijkheid tot auto van de zaakOver het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

WO trainee Bouwmanagement
2500 - 3500
Werelds BV
's-Hertogenbosch, 5213JG
Trainee assetmanagement
HEIJMANS
Rosmalen
Trainee
Coöperatie VGZ
Nijmegen
Trainee
Coöperatie VGZ
's-Hertogenbosch