Adzuna logo

Uitvoerder GWW

Plaats: Noord-Scharwoude
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is in alle opzichten een sterke aannemer die ruime ervaring heeft als leidende aannemer van grotere infrawerken in Nederland. Het is een geduchte concurrent voor de bekende landelijke spelers. Met korte lijnen en gepaste trots op de behaalde resultaten biedt dit bedrijf een werkomgeving waarbinnen aanpakkers de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Naast de grote werken, verwerft het bedrijf bewust meer kleinere werken om daarmee een solide basis te vormen en continuïteit te waarborgen. In de afgelopen jaren is de naam gevestigd door succesvol bij te dragen aan in het oog springende en prestigieuze werken.Functie inhoud:

Vind je het fantastisch om met een gedreven team mooie wegenbouwprojecten te realiseren? De variërende grootte van werken zorgen ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd. Wel vallen de projecten in het binnenstedelijke in jouw regio zodat je niet het hele land hoeft door te rijden. De samenwerking tussen het bedrijfsbureau en de uitvoering is nauw afgestemd zodat iedereen hetzelfde doel heeft, namelijk mooie werken realiseren. De functie moet per direct ingevuld moeten.

Interesse? Neem contact op met Robin Koggel, 06 - 30 39 16 82, r.koggel@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • MTS / HTS Civiele Techniek

  • Minimaal 3 jaar ervaring als uitvoerder/ een assistent uitvoerder die klaar is voor de volgende stap is ook welkom!

  • Wegenbouw ervaring

  • Innovatief en kijkt graag over de grenzen van het vakgebied heen

Geboden wordt:


  • Bovengemiddeld salaris

  • Reiskosten vergoeding, lease auto in overleg mogelijk

  • Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling

  • Goede pensioenregeling

  • Opleidingsmogelijkheden

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Uitvoerder GWW
Kracht Recruitment
Purmerend, 1441 DM
Uitvoerder GWW
Kracht Recruitment
Heerhugowaard, Noord-Holland
Uitvoerder GWW
Kracht Recruitment
Noord-Holland
Uitvoerder GWW
Wieringerwerf
Uitvoerder GWW
3500 - 5000
Eminent Groep
Purmerend