Adzuna logo

Junior Werkvoorbereider

Plaats: Rotterdam
Bedrijf: Eminent Groep
Gwwjobs
Solliciteren
Profiel opdrachtgever:

Onze opdrachtgever biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving, waarin je de kans krijgt jezelf verder te ontwikkelen en je te verdiepen in het vakgebied. Initiatief en zelfstandigheid wordt dan ook beloond en dit wordt gedaan met veel vrijheid en de mogelijkheden voor snelle persoonlijke groei. De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn bij hen vanzelfsprekend goed geregeld. Je ontvangt een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.Functie inhoud:

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een Junior Werkvoorbereider. Als Junior Werkvoorbereider kijk je met een vernieuwende blik richting bepaalde processen en werkzaamheden. Je bent verantwoordelijk voor het maken van ontwerptekeningen, stelt bestekken en kostenramingen op en met jouw frisse blik werk je aan het plan van aanpak. Binnen je team werk je samen met de projectleider, adviseur en opdrachtgever aan projecten binnen de infra en natuurontwikkeling die Nederland beter en mooier maken. De opdrachtgevers zijn voornamelijk overheden en ontwikkelingsmaatschappijen.

Interesse? Neem contact op met Sten Knol, 06 - 18 73 33 57, s.knol@eminentgroep.nl
Functie eisen:


  • Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden

  • Je beschikt over een HBO diploma Civiele Techniek

  • Kennis van Autocad is een pré

  • Woonachtig in regio Zuid-Holland

Geboden wordt:


  • Een prima marktconform salaris

  • Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden

  • Doorgroei mogelijkheden naar functie zelfstandig uitvoerder

  • Mogelijkheid tot het volgen van vakinhoudelijke opleiding en/of cursus

  • Mogelijkheid tot een auto van de zaak

  • Werken binnen een professioneel en gezellige organisatie

Over het bedrijf:

Bij Eminent hebben we net als onze professionals en opdrachtgevers passie voor techniek. Die passie resulteert in het waarmaken van ambities. Dat doen we door het verbinden van technisch talent met gerenommeerde bedrijven. Maar ook door met onze professionals en opdrachtgevers mee te denken over de volgende stap binnen technische carrières, door professionals persoonlijke begeleiding en coaching te bieden en door opdrachtgevers te inspireren en te prikkelen met vernieuwende methoden en onze kritische blik. Voor ons is dit vanzelfsprekend. We geloven namelijk dat ambities waarmaken iets is wat we samen doen.
Solliciteren

Salarisverdeling

Bekijk de salarisrange voor alle:

Vergelijkbare vacatures

Junior Werkvoorbereider
1750 - 2500
Eminent Groep
Rotterdam
Junior Werkvoorbereider
VNOM | We get the job done
Schiedam
Junior Werkvoorbereider
VNOM
Schiedam, 3125BJ